CuracaoNieuws | Staking bij de Isla

Persbureau Curacao

Waarover ze mokken is niet duidelijk | Extra

Het is onrustig bij de Isla. Ontevreden leden van de vakbond APRI legden gisterochtend het werk neer. Waarover ze mokken is niet duidelijk. Geen van de stakers, noch de vakbond wilde die geven.

Maar het is publiek geheim dat een deel van de leden nog geld krijgen. Gisteravond leek de rust weergekeerd. De staking heeft geen gevolgen voor de raffinaderij, die ligt op dit moment plat vanwege technische storingen.

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | Staking bij de Isla

  1. Daan Banaan

    Misschien informatie die nog niet bekend is bij Extra. Er worden een aantal medewerkers onder druk gezet om tegen een lager salaris te werken. Ik weet niet of de staking hierop betrekking heeft, maar er zijn in ieder geval voldoende redenen om te mokken. Wellicht interessant om direct te vragen aan de betrokkenen in plaats van alleen foto’s te nemen er een verhaal bij te verzinnen?

  2. Abraham Mossel

    Elke keer als Gerrit de Raaf in de recht zaal zit, word er volop gestaakt, of hebben jullie dat nu nog niet door ze weten nog niet eens waar voor ze staken de stakkers. Het word geregeld door de vazal en trol van Gerrit, de tuinkabouter Cova.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *