CuracaoNieuws | Römer doet aangifte tegen de Knipselkrant

Persbureau Curacao

De aanhoudende lasterlijke beschuldigingen vormen de grondslag voor de aangifte | Persbureau Curacao

Willemstad – Suzy Römer doet aangifte tegen de Knipselkrant. Volgens de minister van Volksgezondheid wordt zij in een kwaad daglicht gesteld door de online nieuwssite vanwege het nieuwe ziekenhuis en de lening van 200 miljoen.

De aanhoudende lasterlijke beschuldigingen vormen de grondslag voor de aangifte. Dat moet worden aangepakt, aldus Römer. De exacte inhoud van de aangifte is niet bekend.

Bron: CuracaoNieuws

10 Reacties op “CuracaoNieuws | Römer doet aangifte tegen de Knipselkrant

 1. John bash, spijker op de kop geslagen, je kan van haar niet winnen, en van het andere moeten we nog maar zien.

 2. De houdbaarheids datum van deze minister is ver over datum.
  Je kan niet van deze minister winnen, maar ze kan wel van zichzelf verliezen. En dat is nu gebeurd.

 3. Renée van Aller

  Kennelijk meent mevrouw Römer dat ze onaantastbaar is. Dat denken wel meer politici die niet exceptioneel integer zijn. De baat gaat voor de kost uit en niet andersom. Zo werkt de politiek overal. Maar mevrouw Römer vergeet, dat alles in een kleine samenleving zichtbaar is. Bovendien is niet iedereen te koop. Tenslotte mag ze dan ook wel de hele nationale pers en staatssecretaris Knops aanklagen. Die hadden ook kritiek, zeker voor wat betreft het onfortuinlijke hospitaal. De KKC is slechts een doorgeefluik van andere auteurs. Gaat mevrouw Römer ook alle reageerders vervolgen en alle politieke en niet politieke landelijke en Nederlandse (Koninkrijks) critici van haar werkwijze, eigenliefde en zelfverheerlijking? Dezerzijds rijst de vraag of de premier deze bestuurder niet tot de orde moet roepen. Juridisch heeft mevrouw geen been om op te staan. Politici- zo heeft de rechtspraak beslist – moeten tegen een stootje kunnen. Daarenboven is er de vrijheid van meningsuiting, of geldt die niet alleen voor politici. De politiek ondermijnt te vaak de rechtsstaat. Hoeveel is mevrouw meer waard dan voor ze actief in de politiek was? Lijkt me een belangrijke vraag. Het is niet voor niets dat dushi Korsou een aanwijzing opgelegd is. De zelfverrijking gaat alle perken te buiten. Pica voor deze ik-zuchtige politica. Papiando berdad no ta hanja stul pa sinta.

 4. Ze ziet de balk in der eigen oog niet en de splinter in andermans oog wel???Wat een zeilig geval die de gouverneur wil afschaffen

 5. Mijn enige vraag is wanneer OM deze mevrouw gaat arresteren en onderzoek instellen. Wat mij betreft gaan alle 4 de ministers mee die de LB hebben ondertekend.
  @OM; doe je werk, anders wordt de gedachte alleen maar versterkt dat jullie ook corrupt zijn.

 6. Och gut, muts Romer snapt niet veel van de vrijheid van meningsuiting ?
  Geen wonder dat er zoveel over haar wordt geschreven.
  Grote voordeel is dat je weet dat je op de goede weg bent wanneer men begint te dreigen met juridische stappen. Dan weet je dat je beet hebt en dat je dicht bij de waarheid zit. Die juridische stappen worden dan verder niet genomen, maar dat merken de aanhangers van haar partij al niet meer.

  Ga zo door KKC, haal die beerput maar helemaal open !

 7. Kunnen wij Suzy’s schoothondje Alvin Daal aanklagen voor alle incompetente minkukels die hij op de payroll heeft gekwakt bij Bureau Post en andere overheidsentiteiten waar hij zichzelf als change manager belachelijk heeft gemaakt?

 8. Jij toont geen “Respet
  Dat mag niet van de wet
  Nu moet ik huilie, huilie
  Ik ben helemaal vol emotie
  Ik ga dus een rechtzaak aanspannen
  Dus mag ik dan even vangen?

 9. Ook dat nog

  Deze volledige incompetente vrouw, is een lachertje. Op deze rots bestaat hoop ik nog steeds “vrijheid van meningsuiting”. Zou trouwens de bankrekeningen van dit frauderende wijf wel willen inzien.

 10. Is ze er van bewust dan knipselkrant enkel een verzameling reposts is van diverse bronnen? Of is dat concept te moeilijk om te bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *