CuracaoNieuws | Ray Thuis nieuwe secretaris van de Colleges financieel toezicht

Persbureau Curacao

Nieuwe secretaris Cft benoemd

Ray Thuis (61) wordt per 1 oktober benoemd tot secretaris van het College financieel toezicht (Cft). Thuis is een jurist met brede financiële en leidinggevende ervaring.

Thuis volgt Manus Twisk op, die in februari met betaald verlof werd geastuurd. Twisks werkzaamheden werden uitgevoerd door waarnemend secretaris Robert de Ruiter.

Binnen het ministerie van Defensie was Thuis onder andere afdelingshoofd bij de directie Juridische Zaken en directeur van de directie Financieel-Economische Zaken. Bij de NAVO was hij financial controller en verantwoordelijk voor grote internationale projecten.

In 2007 en 2008 was Ray Thuis kwartiermaker en vervolgens de eerste secretaris van het toen net opgerichte Cft. Hij kijkt er erg naar uit om samen met zijn echtgenote terug te keren naar de eilanden en zich opnieuw, samen met alle betrokkenen, in te kunnen zetten voor de verdere ontwikkeling van duurzame overheidsfinanciën.

Bron: CuracaoNieuws

Een Reactie op “CuracaoNieuws | Ray Thuis nieuwe secretaris van de Colleges financieel toezicht

  1. Curacao Revisited

    hou alsjeblieft op met altijd dat “samen met alle betrokkenen” gedoe: gewoon je werk doen, en als een regering zich niet aan de afspraken houdt, tijdig aan de bel trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *