32 C
Willemstad
• zondag 19 september 2021 15:16

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Quincy Girigorie wil beslaghuis

Persbureau Curacao

Binnenkort gaat de minister met het onderzoeksrapport over de 600 kilo coke naar de Staten, maar die krijgt niet alles te horen omdat het om staatsveiligheid gaat.

Quincy Girigorie wil een speciale locatie waar in beslaggenomen goederen worden bewaard. De minister van Justitie reageert hiermee op de diefstal van 600 kilo cocaïne uit de opslag bij de recherche.

Het OM moet wat hem betreft de zaken anders gaan regelen. Bij voorkeur opslag in een zogenaamd beslaghuis.

- Advertentie -

Binnenkort gaat de minister met het onderzoeksrapport over de 600 kilo coke naar de Staten, maar die krijgt niet alles te horen omdat het om staatsveiligheid gaat.

Bron: CuracaoNieuws

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. Quincy Girrigori en en ex persvoorlichter Huggins samen verantwoordelijk voor de invasive van Venezolaanse vrouwen en drugs en wapens invoer?
  Huggins zit lekker thuis met behoud van salaris?tijd genoeg om zijn praktijken uit te voeren.

 2. Geen hoge pet op van Quincy. Er komen verdacht veel vrouwelijke buitenlanders in een te korte termijn aan nederlanderschap of verblijfsvergunning. Rara, hoe kan dat?

 3. @Henk1. Commissie stiekem zou mogelijk kunnen zijn. Ware het niet dat men hier zich er nooit aan zal houden en men anoniem toch gaat lekken. Geheimhouding is een papieren tijger hier op Curacao. En met bepaalde parasieten in het parlement zal dit nooit gaan werken.

 4. Staatsveiligheid in het geding? Iemand van het kabinet of de Staten betrokken?Dan zou Leiden in last zijn. Dat zou kunnen betekenen dat het inderdaad een Staatsveiligheidsthema is.

 5. Heeft Girigorie wel een gehoord van een commissie stiekem? Zou zo maar ook hier van de grond kunnen komen. Je kunt statenleden toch geen info onthouden?

 6. @rechtstaat, Ik denk dat niemand Quincy serieus neemt…

  Binnenkort gaat de minister met het onderzoeksrapport over de 600 kilo coke naar de Staten, maar die krijgt niet alles te horen omdat het om staatsveiligheid gaat.

  Dus 600 kilo is gestolen en het betreft staatsveiligheid???

 7. Moeten wij minister Quincy Girigorie echt serieus nemen?

  Ik vind van niet aangezien zijn staat van dienst bij het ministerie alleen maar diepte punten kent.

  Jammer heeft ie geen eigen dunk, anders zou ie allang de conclusie hebben getrokken. Ja, de eer aan zichzelf hebben gehouden….. moet ik verder meneer Girigorie?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...

PBC | Koninkrijksteam honkbal bereikt finale Europees kampioenschap

Persbureau Curacao ITALIË – Na een spannende wedstrijd tegen Spanje die met 9-8 werd gewonnen, heeft het Koninkrijksteam zich geplaatst voor de finale. Het team wist een voorsprong...
- Advertentie -