32 C
Willemstad
• dinsdag 3 oktober 2023

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...

PBC | Centrale Bank: Aanzienlijke risico’s bedreigen economische groei Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Ondanks hoopvolle groeicijfers, waarschuwt CBCS-president Richard Doornbosch voor aanzienlijke risico’s die het economisch herstel kunnen bedreigen. Het niet bereiken van een oplossing voor ENNIA...

ParadiseFM | Woensdag inaugurele vlucht Avior airlines

De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij Avior gaat weer op Curaçao vliegen. De eerste vlucht vanuit Caracas start op 4 oktober. Dat meldt het Curaçaose toeristenbureau. Avior is de derde...

ParadiseFM | Elizabeth de Cuba nieuw Cft-lid

Elizabeth de Cuba is voorgedragen als lid van het Cft. De Rijksministerraad is vandaag daarmee akkoord gegaan. Zij volgt per 1 oktober Gregory Damoen op als lid...

ParadiseFM | CBV lanceert solidariteitsfonds

Zorgbond CBV lanceert een solidariteitsfonds. Uit dat fonds worden leden die hun werk onderbreken om actie te voeren gecompenseerd. Dat werd gisteren aangekondigd op een persconferentie. Volgens...
- Advertisement -spot_img

CuracaoNieuws | Quincy Girigorie wil beslaghuis

HomeMediaCuracaoNieuws | Quincy Girigorie wil beslaghuis

Persbureau Curacao

Binnenkort gaat de minister met het onderzoeksrapport over de 600 kilo coke naar de Staten, maar die krijgt niet alles te horen omdat het om staatsveiligheid gaat.

Quincy Girigorie wil een speciale locatie waar in beslaggenomen goederen worden bewaard. De minister van Justitie reageert hiermee op de diefstal van 600 kilo cocaïne uit de opslag bij de recherche.

Het OM moet wat hem betreft de zaken anders gaan regelen. Bij voorkeur opslag in een zogenaamd beslaghuis.

Binnenkort gaat de minister met het onderzoeksrapport over de 600 kilo coke naar de Staten, maar die krijgt niet alles te horen omdat het om staatsveiligheid gaat.

Bron: CuracaoNieuws

7 reacties

 1. Quincy Girrigori en en ex persvoorlichter Huggins samen verantwoordelijk voor de invasive van Venezolaanse vrouwen en drugs en wapens invoer?
  Huggins zit lekker thuis met behoud van salaris?tijd genoeg om zijn praktijken uit te voeren.

 2. Geen hoge pet op van Quincy. Er komen verdacht veel vrouwelijke buitenlanders in een te korte termijn aan nederlanderschap of verblijfsvergunning. Rara, hoe kan dat?

 3. @Henk1. Commissie stiekem zou mogelijk kunnen zijn. Ware het niet dat men hier zich er nooit aan zal houden en men anoniem toch gaat lekken. Geheimhouding is een papieren tijger hier op Curacao. En met bepaalde parasieten in het parlement zal dit nooit gaan werken.

 4. Staatsveiligheid in het geding? Iemand van het kabinet of de Staten betrokken?Dan zou Leiden in last zijn. Dat zou kunnen betekenen dat het inderdaad een Staatsveiligheidsthema is.

 5. Heeft Girigorie wel een gehoord van een commissie stiekem? Zou zo maar ook hier van de grond kunnen komen. Je kunt statenleden toch geen info onthouden?

 6. @rechtstaat, Ik denk dat niemand Quincy serieus neemt…

  Binnenkort gaat de minister met het onderzoeksrapport over de 600 kilo coke naar de Staten, maar die krijgt niet alles te horen omdat het om staatsveiligheid gaat.

  Dus 600 kilo is gestolen en het betreft staatsveiligheid???

 7. Moeten wij minister Quincy Girigorie echt serieus nemen?

  Ik vind van niet aangezien zijn staat van dienst bij het ministerie alleen maar diepte punten kent.

  Jammer heeft ie geen eigen dunk, anders zou ie allang de conclusie hebben getrokken. Ja, de eer aan zichzelf hebben gehouden….. moet ik verder meneer Girigorie?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties