29 C
Willemstad
• zondag 26 september 2021 21:58

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Pastors tegen homohuwelijk

Persbureau Curacao

‘de samenleving geen belang bij huwelijken waar geen kinderen uit voortkomen” Persbureau Curacao

Willemstad – De vereniging van christelijke pastors, APK, is tegen het homohuwelijk. Ze vindt dat de politiek geen wetsvoorstel in had mogen dienen.

Geen van de politieke partijen heeft er campagne voor gevoerd. Bovendien heeft de samenleving geen belang bij huwelijken waar geen kinderen uit voortkomen.

- Advertentie -

Bron: CuracaoNieuws

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. ‘er weer mee bemoeien’? Net het omgedraaide. Wie valt wie aan? Niet wij, maar zij zijn zich aan het bemoeien met het 2000 jaar oude hetro huwelijk en de natuur en de biologie.

  Noem je Ayubi, Obispo, (PAR) Moses (MP) Koeiman (MAN) om maar een paar te noemen, corrupt? Waar is het bewijs?

  ‘Zelf een polieke partij beginnen’ He, geen slecht idee. Thx

  RK heeft net weer bevestigd dat je een biologische sex niet kan veranderen. Het is een ‘verward concept van vrijheid’

  Laat de politieke partijen maar eerst zeggen waarvoor zij staan, dan hebben we tenminste een iets betere representatie van de wil v h volk.

  3% v d bevolking (die bovendien met hun geslachts daad geen kinderen produceren) kan niet bepalen hoe de familie eruit gaat zien. Minister van Engelshoven is al ‘zo ver’ dat ze af wilt van het gezin van een vader en een moeder. Meer ouder gezinnen wilt ze creeren 🙁

  De samenleving heeft geen belang bij geslachtsdaden waar geen kinderen uit voortkomen. Heeft ook geen verplichting daar iets voor te regelen. Moet je zelf doen als je dat wilt.

 2. Ja hoor, de onzin prekende hemelpiloten gaan zich er weer mee bemoeien en met het vingertje zwaaien. Tja, het moet vervelend zijn om te weten en te voelen dat je ongeloofwaardig en overbodig aan het worden bent.

 3. De hoop van deze gristelijke pastors is nu gevestigd op corrupte politici! Gelukkig is er een in beschaafde landen scheiding tussen kerk en staat.

 4. Dat snap ik nou niet. Ze vinden het wel fijn de jongens te betasten, maar trouwen niet. Blijf dan ook van ze af.

 5. Misschien moeten deze christelijke pastors zelf een politieke partij oprichten, wel apart dat ze nu vinden dat ze de politiek de les moeten lezen en dat niet doen als de politici de 10 geboden overtreden.

  Wellicht zijn deze pastors wat achterlijk want zelfs de Paus probeert niet dezelfde fout als zijn voorgangers te maken. De kerk heeft de Afrikanen jaren ontraden om condooms te gebruiken en zie het resultaat miljoenen Aids doden en Hiv besmette Afrikanen.

  Bij de kardinalen in Rome zijn meer en meer voorstanders van een homohuwelijk, hun standpunt is, als ze met elkaar getrouwd zijn kunnen ze de ziekte niet verspreiden.

 6. Vooropgesteld GOD is een pannenkoek, maar ergens hebben deze zgn. religieuzen wel een punt. Staat nergens in dat flutstukje (lees regeerakkoord), deze coalitie gaat zich hard maken voor de LGBT(+ tig andere letters meer) community.

  Maar tja, een overgebleven vulkaanuitbarsting, waar wij al vijf maanden zonder een minister van economie zijn (die thans deels wordt ingevuld door een incompetente minister van financiën) krijgen wij dit soort taferelen.

  Ik vraag mij keer op keer af waarom wij de toorn van GOD niet over ons heen krijgen? Ow ja een pannenkoek is geen snars beter dan de huidige regering.

 7. Wie op de wereld zijn de vereniging van christelijke pastors?
  Bepalen zij hoe het gezinsleven eruit moet zien? Voor anderen misschen wel, maar niet bij mij. Het leven in de middel eeuwen is voorbij, maar niet bij deze pastors.
  Stelletje huichelaars.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Morgen worden meer dan 200 werknemers van de raffinaderij naar huis gestuurd

Persbureau Curacao Maandag vallen er opnieuw harde klappen bij de raffinaderij. Meer dan tweehonderd werknemers krijgen dan hun ontslag toegezegd. Zij zijn niet geselecteerd om in het vervolgtraject met...

PBC | Minder covid-patiënten dan vorige week, maar meer op de IC op Curaçao

Persbureau Curacao Zondag zijn er 34 mensen positief getest op Corona. Daaronder dit keer geen geïmporteerde cases, maar mensen die lokaal besmet zijn geraakt. 53 Covid-patiënten mochten vandaag uit...

LuchtvaartNieuws | Prijsvechter Wingo hervat vluchten tussen Colombia en Curaçao

WILLEMSTAD - Prijsvechter Wingo hervat de vluchtuitvoering tussen de Colombiaanse hoofdstad Bogotá en Curaçao. De dochtermaatschappij van het Panamese Copa Airlines vliegt per 6 oktober weer naar...

PBC | Pippi’s Opvang op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Zo nu en dan is het nodig om een Stichting en/of persoon onder de aandacht te brengen. Gewoon, omdat ze fantastisch werk doen en...

PBC | Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan Covid

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vanochtend vroeg is de bekende Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat maakte zijn broer, de eveneens bekende journalist Aimed...

PBC | Coronacijfers Curaçao 25 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is vandaag opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 160 personen overleden op Curaçao aan...
- Advertentie -