25.4 C
Willemstad
• zondag 29 januari 2023

Telegraaf | Amalia op Bonaire: luisteren, poseren en zwaaien als een prinses

Wouter de Winther Het is nog even wennen voor prinses Amalia, maar de eerste dag van haar bezoek aan het Caribisch deel van het koninkrijk verloopt volgens plan....

PBC | Raynor Lauffer is Rey di Tumba 2023

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De nieuwe Tumbakoning van Curaçao is Raey Lauffer. Zijn Tumba ‘Kaminda tin huma, tin kandela’, waar rook is, is vuur bracht het publiek in...

PBC | Kabinet Pisas schrapt belastingaanslagen van 2017 en eerder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belastingaanslagen ouder dan vijf jaar gaan de prullenbak in. Dat heeft het kabinet van Curaçao besloten. Minister Silvania van Financiën heeft het decreet daartoe...
- Advertentie -

PBC | Uitbreiding van de Caribische kustwacht: meer bescherming voor de eilanden

Persbureau Curacao DEN HAAG – De Kustwacht zal groeien en zich ontwikkelen tot een 24/7 opererende instantie. Dit staat in het Jaarplan 2023 Kustwacht Caribisch gebied dat minister...

PBC | Intensive care CMC ligt vol, ziekenhuis roept bewoners op voorzichtig te doen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De intensive care van het Curaçao Medical Center ligt vol, net als de Neonatal Intensive Care, waar geen baby’s meer kunnen worden opgenomen. Ook...

NTR | Hoe koningshuisgezind is Bonaire? ‘Onvrede over situatie kan nadelig zijn voor koningshuis’

Marit Severijnse Het koningspaar en kroonprinses Amalia zijn vrijdag gestart met hun bezoek aan de zes Caribische eilanden. Hoe koningshuisgezind is Bonaire eigenlijk? Zes vragen aan cultuur-expert en...

NTR | ‘Laat de koninklijke familie maar de realiteit van Bonaire zien, niet alleen de mooie dingen!’

Nathaly Evertsz & Marit Severijnse Vandaag bezoekt de koninklijke familie Rincon, het oudste dorp van Bonaire. Veel positiefs hebben inwoners niet aan de koning te vertellen, blijkt bij...
- Advertentie -

CuracaoNieuws | Pastors tegen homohuwelijk

Persbureau Curacao

‘de samenleving geen belang bij huwelijken waar geen kinderen uit voortkomen” Persbureau Curacao

Willemstad – De vereniging van christelijke pastors, APK, is tegen het homohuwelijk. Ze vindt dat de politiek geen wetsvoorstel in had mogen dienen.

Geen van de politieke partijen heeft er campagne voor gevoerd. Bovendien heeft de samenleving geen belang bij huwelijken waar geen kinderen uit voortkomen.

Bron: CuracaoNieuws

Artikel delen

7 reacties

 1. ‘er weer mee bemoeien’? Net het omgedraaide. Wie valt wie aan? Niet wij, maar zij zijn zich aan het bemoeien met het 2000 jaar oude hetro huwelijk en de natuur en de biologie.

  Noem je Ayubi, Obispo, (PAR) Moses (MP) Koeiman (MAN) om maar een paar te noemen, corrupt? Waar is het bewijs?

  ‘Zelf een polieke partij beginnen’ He, geen slecht idee. Thx

  RK heeft net weer bevestigd dat je een biologische sex niet kan veranderen. Het is een ‘verward concept van vrijheid’

  Laat de politieke partijen maar eerst zeggen waarvoor zij staan, dan hebben we tenminste een iets betere representatie van de wil v h volk.

  3% v d bevolking (die bovendien met hun geslachts daad geen kinderen produceren) kan niet bepalen hoe de familie eruit gaat zien. Minister van Engelshoven is al ‘zo ver’ dat ze af wilt van het gezin van een vader en een moeder. Meer ouder gezinnen wilt ze creeren 🙁

  De samenleving heeft geen belang bij geslachtsdaden waar geen kinderen uit voortkomen. Heeft ook geen verplichting daar iets voor te regelen. Moet je zelf doen als je dat wilt.

 2. Ja hoor, de onzin prekende hemelpiloten gaan zich er weer mee bemoeien en met het vingertje zwaaien. Tja, het moet vervelend zijn om te weten en te voelen dat je ongeloofwaardig en overbodig aan het worden bent.

 3. De hoop van deze gristelijke pastors is nu gevestigd op corrupte politici! Gelukkig is er een in beschaafde landen scheiding tussen kerk en staat.

 4. Dat snap ik nou niet. Ze vinden het wel fijn de jongens te betasten, maar trouwen niet. Blijf dan ook van ze af.

 5. Misschien moeten deze christelijke pastors zelf een politieke partij oprichten, wel apart dat ze nu vinden dat ze de politiek de les moeten lezen en dat niet doen als de politici de 10 geboden overtreden.

  Wellicht zijn deze pastors wat achterlijk want zelfs de Paus probeert niet dezelfde fout als zijn voorgangers te maken. De kerk heeft de Afrikanen jaren ontraden om condooms te gebruiken en zie het resultaat miljoenen Aids doden en Hiv besmette Afrikanen.

  Bij de kardinalen in Rome zijn meer en meer voorstanders van een homohuwelijk, hun standpunt is, als ze met elkaar getrouwd zijn kunnen ze de ziekte niet verspreiden.

 6. Vooropgesteld GOD is een pannenkoek, maar ergens hebben deze zgn. religieuzen wel een punt. Staat nergens in dat flutstukje (lees regeerakkoord), deze coalitie gaat zich hard maken voor de LGBT(+ tig andere letters meer) community.

  Maar tja, een overgebleven vulkaanuitbarsting, waar wij al vijf maanden zonder een minister van economie zijn (die thans deels wordt ingevuld door een incompetente minister van financiën) krijgen wij dit soort taferelen.

  Ik vraag mij keer op keer af waarom wij de toorn van GOD niet over ons heen krijgen? Ow ja een pannenkoek is geen snars beter dan de huidige regering.

 7. Wie op de wereld zijn de vereniging van christelijke pastors?
  Bepalen zij hoe het gezinsleven eruit moet zien? Voor anderen misschen wel, maar niet bij mij. Het leven in de middel eeuwen is voorbij, maar niet bij deze pastors.
  Stelletje huichelaars.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -