30 C
Willemstad
• vrijdag 1 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | OM in beroep tegen vonnis Esther Cheri

Persbureau Curacao

Op vier punten werd zij vrijgesproken omdat minister Nelson Navaro een ruimer beleid voerde dan de regels toestonden | Persbureau Curacao

Willemstad – Het Openbaar Ministerie is in beroep gegaan tegen het vonnis van Esther Cheri. 3 december veroordeelde de rechter het hoofd van de Toelatingsorganisatie tot 100 uur werkstraf.

- Advertentie -

Cheri zou haar positie als hoge ambtenaar hebben misbruikt. Op vier punten werd zij vrijgesproken omdat minister Nelson Navaro een ruimer beleid voerde dan de regels toestonden.

Bron: CuracaoNieuws

- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. Er is het nodig op het beleid van Navarro aan te merken, ook zijn opmerkingen sloegen heel vaak als een tang op een varken en de cohesie was ver te zoeken.

  Wij moeten ophouden om mensen die in de herfst van hun carrière en leven zijn, te belonen met een ministerspost. Ze bakken gewoon niets van, kijk maar naar Zita Jesus Leito, Koeiman, e.a.

  Het blijkt dat Navarro nu ook last heeft van zijn geheugen en dat is begrijpelijk want Alzheimer is een progressieve ziekte, blijkbaar is het al tijdens zijn ministerschap begonnen.

 2. Zei Navarro niet ooit ‘criminals, fasten your seatbelt’?

  Zijn eigen byside was de corrupte Chery, die een flutstraf kreeg opgelegd. Criminals fasten your seatbelts?

 3. En en en en.. Alleen maar meer redenen om een echte straf te geven.
  Het feit dat haar meerdere (Navarro) haar minnaar was zou reden voor haar zijn om op te stappen. Dergelijke relatie kan niet.

 4. @Wim, Ja Navarro was haar minnaar en zij was ook de partner van de overleden ex-officier van justitie/advocaat Wouter Tielkemeijer. Haar huidige partner is notabene ook een strafadvocaat. Nu kunnen jullie begrijpen waarom deze mevrouw zo’n lage straf kreeg.

 5. Het gaat hier om gemeenschapsgeld, dus ik vind wel dat de minister openheid van zaken moet geven. Wordt deze mevrouw op staande voet ontslagen? Krijgt zij eventueel een gouden handdruk? Wordt zij straks in een andere functie aangenomen? Ben trouwens benieuwd hoe het met de 330 benoemingen van Pisas zit? Hoeveel heeft dat ons wel niet gekost?

 6. GS kreeg juist straf omdat ambtelijke corruptie extra hard dient te worden gestraft en deze mevrouw komt ermee weg. Deze mevrouw die zelf notabene strafadvocaat is en dus heel goed weet wat de regels zijn!

 7. Terecht dat hier tegen in beroep wordt gegaan, waar zijn we nu mee bezig om allerlei figuren op sleutelposities maar uit de wind te houden. Ze lacht zich suf om die zachte veroordeling.

 8. Navarro was toch haar byside?

  Het OM heeft gelijk: de opgelegde straf is schandalig laag voor iemand als Cherie die op schandelijke wijze haar positie misbruikt heeft.

  Rechter Irma Lips?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

RTL | Curaçao haalt opgelucht adem: gevreesde storm blijft uit

Storm Bonnie zou flink gaan huishouden op Curaçao, Bonaire en Aruba, zo werd de afgelopen dagen gewaarschuwd, maar uiteindelijk liep het allemaal met een sisser af. De...

PBC | Eilanden lijken te ontsnappen aan ‘storm Bonnie’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De eilanden lijken te ontsnappen aan storm Bonnie. Nadat het weersysteem vanochtend met een enorme snelheid richting de eilanden trok, nam de kans op...

PBC | Vermiste man gevonden door drone in Jan Thiel

Persbureau Curacao Securitybedrijf Jan Thiel Security heeft vanmiddag een levenloos lichaam aangetroffen nadat met een drone naar de vermiste Wladimir Wanga werd gezocht. De 44-jarige Curaçaose man werd...

ParadiseFM | Toke de Keda vervroegd

De toke de keda is vervroegd naar 11 uur ‘s ochtends. Dat betekent dat iedereen die geen vitale functie beoefent om 11 uur thuis moet zijn. De...

Democracy now! | Wednesday, June 29, 2022

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | Storm heftiger en eerder dan verwacht, avondklok vervroegd

De avondklok die de overheid heeft ingesteld in verband met de naderende tropische storm is vervroegd. Dat heeft premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bekendgemaakt. De Toke...
- Advertentie -
- Advertentie -