28 C
Willemstad
• zaterdag 20 augustus 2022

Laatste reacties

CuracaoNieuws | Miss Ann Boat-Trips moet weg uit Jan Sofat

Persbureau Curacao

Naast Miss Ann Boat Trips and Rentals nv, heeft Van der Vlies ook Second Chance Watersports nv (de sportvisboot Second Chance) en Americans Love Living inc (de motorboot Serendipity) | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Miss Ann Boat-Trips moet verkassen. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding dat was aangespannen door buurtbewoners. Die waren de overlast meer dan zat.

De onderneming opereert vanaf een woonlocatie op Jan Sofat. Die heeft geen commerciële bestemming. Miss Ann Boat-Trips heeft zes maanden de tijd gekregen om te verhuizen. Lukt dat niet, dan ligt er een dwangsom klaar die kan oplopen tot 500.000 gulden.

Bron: CuracaoNieuws

Artikel delen

11 reacties

 1. @Lionfish:je woont in een woonwijk, daar mag je wonen, geen bedrijf hebben. Miss Ann heeft in die woonwijk een bedrijf. Dat is wat niet mag.

  Miss Ann mag 10 tig maal langs de kavels varen op Jan Sofat. Miss Ann mag ze echter niet laten opstappen vanuit hun woonadres.

 2. Begrijpelijk dat het bedrijf een andere lokatie moet zoeken ivm de overlast.
  Onbegrijpelijk dat het 30 jaar heeft mogen voortduren.
  Onbegrijpelijk dat eigenaren zelf niet ingezien hebben dat een zodanig bedrijf niet gerund kan worden vanaf het woonadres.

 3. @Joep, een disco daar kies je niet voor, maar als je er zelf voor kiest om aan aan openbaar water gaat wonen dan moet je niet gaan zeiken en zeuren als daar ook wel eens andere luidruchtigd boten met dikkere motoren dan die van jezelf varen. Dat hoort er daar gewoon bij, of je dat nou leuk vind of niet. #geenmedelijden.

 4. @ Ericlapas,

  Dan zou ik eens gaan praten met de buren van St Tropez, die klagen al jaren over de geluidsoverlast…………..en terecht.

 5. Geluidsoverlast, wat een bullshit vandaar dat het nooit kan worden in dit land. Ik hoor niets over geluidsoverlast in St Tropez en Marbella.

 6. @ Lionfish,

  Wanneer jouw buren een discotheek zouden beginnen durf ik er gif op in te nemen dat je ook gaat klagen. En dat heeft niets met geld te maken. Het heeft alles te maken met elkaar geen overlast bezorgen.
  Met de miss Ann kan ik het me heel goed voorstellen dat de 50 of 100 man, die meegaan op een trip, behoorlijk wat overlast veroorzaken voor de buren.
  Niet leuk voor de miss Ann, maar ze hebben het eigenlijk aan zichzelf te danken.

 7. Tja, dat nimby gedrag is typisch voor mensen die geld hebben en denken dat ze daarmee meer zijn dan iemand met minder rijke ouders.

 8. @typisch domme Clapas reactie, who else. Hij vergeet in zijn ongelooflijke stupiditeit dat deze mensen veel beladtingen betalen SVB, inkopen doen, uit eten gaan rtc etc. Ik zou zeggen ze voldoen ruimschoots aan betalingsverplichtigingen. Maar ja daar hoeft onze twee wekelijkse handophouder zich niry druk over te maken?
  Ik ben dan nog lang geen pensionado maar kan als bewoner die dichtbij ms Ann woont zeggen dat het overlast veroorzaakt, al jaren eigenlijk.

 9. Tja, op deze rots krijg je met geld alles voor elkaar, als je genoeg geld hebt dan heb je plots veel vrienden. Het maakt deze vrienden niet uit waar dat geld vandaan komt en welke kleur het heeft. En wat maakt het uit als je dan een hardwerkende ondernemer wegschopt ?

 10. Helaas zien we dit ook op de andere eilanden, penshonado’s die hier naar toe komen voor de laatste fase van hun leven en rust zoeken. Het moet hen duidelijk gemaakt worden dat ze hier alleen welkom zijn als ze willen ondernemen en geld verdienen. Voor rust kunnen ze beter naar de bergen in Frankrijk of Spanje emigreren.

 11. Klopt, het is al jarenlang een grote irritatie al die massa’s rumoerige irritaties die langs je lercelen lipen.
  Vergelijk het met het roltourisme in A’dam alleen veel lawaaieriger, schreeuwen en roepen naar elkaar.
  Goede uitspraak zijn er blij mee!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...