30 C
Willemstad
• zaterdag 2 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

CuracaoNieuws | Medische evacuatie op Klein Curaçao

HomeMediaCuracaoNieuws | Medische evacuatie op Klein Curaçao

Persbureau Curacao

De man was gevallen toen het zeiljacht, dat op weg was naar Klein Curaçao, door een hoge golf werd verrast

Willemstad – Het Rescue en Coordination Center is gisteren uitgerukt om een man te evacueren van Klein Curaçao. Die was daar met het zeiljacht Seren Dipity en had een gebroken been opgelopen.

De man was gevallen toen het zeiljacht, dat op weg was naar Klein Curaçao, door een hoge golf werd verrast.

De kustwachthelikopter is naar Klein Curaçao gevlogen, waar het zeiljacht inmiddels was aangekomen. Die heeft de patiënt meegenomen naar Hato, waar een ambulance klaar stond om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Bron: CuracaoNieuws

4 reacties

  1. La Stiwz, ik heb voor jou mijn salarisstrookje van april er even bij gepakt en daar staat op inhouding SVB 1,006 en afdracht SVB 1,472. Verschil is werkgeversdeel.

    Ik betaal dus 1,472 per maand, want als de werkgever niet het werkgeversdeel moest betalen had hij mij dat als salaris kunnen betalen.

    En dat terwijl ik enige jaren geleden bij Guardian een verzekering met dezelfde dekking kon krijgen voor 200 gulden per maand.

  2. @Maurice: dat is knap. Mocht je zelfstandige zijn, dan betaal je 12% van je inkomen. Echter de premie wordt berekend over een maximum inkomen van 100.000,-.
    Meer dan 1.000,-per maand gaat jou derhalve niet lukken. (Ik weet niet of die 82,- nominale premie per jaar in deze duizend gulden zit, anders is de maximale premie 1.006,83. Dan is het idd meer dan 1.000,-.)

  3. Mag wat kosten, deze ongein, en ik betaal al meer dan 1,o00 gulden SVB premie per maand voor een medische dienstverlening van likmevestje.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties