CuracaoNieuws | Medische evacuatie op Klein Curaçao

Persbureau Curacao

De man was gevallen toen het zeiljacht, dat op weg was naar Klein Curaçao, door een hoge golf werd verrast

Willemstad – Het Rescue en Coordination Center is gisteren uitgerukt om een man te evacueren van Klein Curaçao. Die was daar met het zeiljacht Seren Dipity en had een gebroken been opgelopen.

De man was gevallen toen het zeiljacht, dat op weg was naar Klein Curaçao, door een hoge golf werd verrast.

De kustwachthelikopter is naar Klein Curaçao gevlogen, waar het zeiljacht inmiddels was aangekomen. Die heeft de patiënt meegenomen naar Hato, waar een ambulance klaar stond om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Medische evacuatie op Klein Curaçao

  1. La Stiwz, ik heb voor jou mijn salarisstrookje van april er even bij gepakt en daar staat op inhouding SVB 1,006 en afdracht SVB 1,472. Verschil is werkgeversdeel.

    Ik betaal dus 1,472 per maand, want als de werkgever niet het werkgeversdeel moest betalen had hij mij dat als salaris kunnen betalen.

    En dat terwijl ik enige jaren geleden bij Guardian een verzekering met dezelfde dekking kon krijgen voor 200 gulden per maand.

  2. @Maurice: dat is knap. Mocht je zelfstandige zijn, dan betaal je 12% van je inkomen. Echter de premie wordt berekend over een maximum inkomen van 100.000,-.
    Meer dan 1.000,-per maand gaat jou derhalve niet lukken. (Ik weet niet of die 82,- nominale premie per jaar in deze duizend gulden zit, anders is de maximale premie 1.006,83. Dan is het idd meer dan 1.000,-.)

  3. Mag wat kosten, deze ongein, en ik betaal al meer dan 1,o00 gulden SVB premie per maand voor een medische dienstverlening van likmevestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *