CuracaoNieuws | Kyrsha Attaf is Miss Universe Curaçao 2019

Persbureau Curacao

Kyrsha Attaf is Miss Universe Curaçao 2019

Kyrsha Attaf is Miss Universe Curaçao 2019. Zij werd gisteren in het Santa Barbara Resort gekozen uit 6 kandidaten.

Bovendien werd Kyrsha ook Miss Fotogeniek, Miss Internet en Miss Elegantie. Zij gaat Curaçao vertegenwoordigen op de Miss Univers verkiezingen die op 19 december wordt gehouden in Zuid-Korea.

Bron: CuracaoNieuws

10 Reacties op “CuracaoNieuws | Kyrsha Attaf is Miss Universe Curaçao 2019

 1. La princesa del Norte

  Mensen die gedreven zijn door roddels en vol negatieviteit zitten, zijn in principe zelf negatief. Wijs één vinger op de ander, terwijl er drie vingers op “jezelf” gericht zijn. Het is schandalig dat men tegenwoordig niet normaal kan feliciteren. Maar ja, jaloezie is een menselijke emotie. Het hebben van vooroordelen is tegenwoordig meer dan een ongeneeslijke ziekte geworden. Wat een mensenras!

 2. De Attafs werden gedwongen deze route te nemen toen de overheid alles van hen wegnam toen ze de VWO en HAVO school voor een paar kinderen betaalden. Je kunt makkelijk Miss Curacao worden betaal 1 miljoen of meer dan krijg je gerandeerd de kroon. Alleen pas maar op dat je niet de school voor anderen heb betaald of gelogen heb op de inscrijfformulier van je kind dat je miljoenen waard bent zodat je kind toch naar de VWO of naar de HAVO kan gaan. Dan verlies je alles plus de kroon and je krijgt ook een boete van miljoenen.

 3. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 4. Ook hier verloopt de screening duidelijk niet optimaal. Het zou vervelend zijn als ms Attaf gelinkt zou worden aan haar family.

  Overigens heb ik er geen problemen mee als meisjes/vrouwen willen meedoen aan miss verkiezingen. De onzin die @Clapas weer uit is natuurlijk weer geheel voor zijn rekening.

 5. Gefeliciteerd Curaçao. Heel mooie Dame… Groeten vanuit Aruba.

 6. ericlapas

  Kyrscha Attaf klinkt anders dan Lalai Martina. Hoe lang blijven wij onze lokale dames aan deze discriminerende evenementen blootstellen?

 7. Nicht Attaf was drugs koerier ( 23j moeder van 1 kind) vermoord werd samen met jeudige vriendje 16j oud.
  In de Schonegevelstraat bij familie Attaf werden taloze hele dure horloges buit gemaakt een inbraak? hr.Attaf kon niet met zekerheid zeggen om hoeveel horloges het gaat in die tijd waren vele winkeliers die dure horloges verkopen het slachtoffer van overval.Zijn de Attaf nog eigenaar van Savana Resort? Zo kan ik uren doorgaan.Hoop dat mis Attaf niet een smet is voor Curacao.

 8. Daan Banaan

  @Trui
  Ik vind er niets mis mee.

 9. Als ik goed geinformeerd ben is de familie Attaf gespecialiseerd in het witwassen via onroerend goed.

  Ze zijn eigenaar van het hotel op het Brionplein en het winkelcentrum bij de Burgerking aan de Caracasbaaiweg.

  We hadden dus al een zwangere miss. een miss die de dochter was van een drugslord (de Pool) en nu miss money laundering?

  Weet de keuzecommissie wel dat het een Miss verkiezing is, geen Mis verkiezing?

 10. Die keuze was niet zo moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *