CuracaoNieuws | Juniël Carolina heeft zich nog niet teruggetrokken

Persbureau Curacao

Alleen als Carolina zich vrijwillig terugtrekt, krijgt Schotte zijn zin | MFK

De MFK heeft nog niet besloten wie Gerrit Schotte op gaat volgen in het parlement. Eerstvolgende op de lijst is Juniël Carolina.

Maar Schotte wil dat voormalig parlementslid Charetti Eduarda hem opvolgt. Alleen als Carolina zich vrijwillig terugtrekt, krijgt Schotte zijn zin.

Volgens de wet is de volgorde van de uitslagenlijst bij de verkiezingen bepalend.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Juniël Carolina heeft zich nog niet teruggetrokken

  1. Wanneer komt er een einde aan dit poppenkast???

  2. Abraham Mossel

    Wat is het allemaal zo doorzichtig dat toneelstuk waar de LOSER Gerrit de Raaf in speelt, Gerrit de narcist, psychopaat enpathlogische beroeps leugenaar wil dat, niet Carolina maar heeft liever Eduarda op de pluche stoel gaat bivakkeren, aangezien Eduarda de helft van zijn salaris aan de Raaf geeft en Carolina niks nada, trouwens Gerrit de Raafheeft zig zelf met extra bison kit vast gelijmd op die pluche stoel. Wat een FAKE verhaak, Gerrit gaat zelfs naar het internatioal Hof om tegen/over de uitspraak van het Hof te gaan zeiken, kan hij weer maanden zo genaamd op die stoel blijven zitten denkt hij, het gaat de schooier alleen maar om zijn salaris.

  3. Niet om het 1 of ander maar naar mijn bescheiden mening zijn het allemaal losers binnen die MFK, om over de rest van het pret-statengebeuren maar te zwijgen. LOL.

  4. Juniel Colina is ongetwijfeld de zoveelste MM op de MFK lijst die als Statenlid het tienvoudige kan verdienen van wat hij nu verdient.

    Die geeft zijn plek op de lijst dus van zijn never nooit niet op.

    Op de foto maakt hij in elk geval een weinig intelligente indruk. Alsof hij trots is dat hij voor het eerst van zijn leven, na 2 dagen oefenen, een stropdas heeft gestrikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *