CuracaoNieuws | Juan Luis Guerra voor vierde keer op Curaçao North Sea Jazz

Persbureau Curacao

Juan Luis Guerra op CNSJF 2016 | Foto Andreas Terlaak

Willemstad – Juan Luis Guerra komt opnieuw naar het Curaçao North Sea Jazz Festival. Voor de vierde keer maakt hij zijn opwachting, dit keer tijdens de opening op donderdag 29 augustus. Geen andere artiest was zo vaak te gast.

Die avond treden ook Havana D’Primera, Alexander Abreu en Aymée Nuviola op. Kaarten voor deze avond zijn gratis en worden komende zondag weggegeven in Sambil. Vanaf 5 uur ’s middags kun je daar terecht. Neem wel 5 gulden mee, want een donatie aan de Stichting Sokudi Curaçao en Muziekschool Edgar Palm is verplicht.

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | Juan Luis Guerra voor vierde keer op Curaçao North Sea Jazz

  1. Nou Henk1, arroganter en playbacker dan Mariah Carey vind je ze niet op deze wereld.

    De laatste hit van de meeste artiesten op CNSJ dateert zowiezo uit de tijd dat je een telefoonnummer nog moest draaien en de aankoop van een televisie bestond uit de keuze zwart-wit of kleur.

    Overigens niets tegen CNSJ, laten we witwasser en jonge latinas neuker Gregory Elias er dankbaar voor zijn, want het is goed voor onze economie.

  2. We zijn al helemaal klaar voor 3 dagen CNSJF. Geweldig, ieder jaar weer. Juan Luis Guerra op de openingsavond, geweldig. Mariah Carey, Gladys Knight op de 31e.
    Ons weekend kan alvast niet meer stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *