27 C
Willemstad
• maandag 12 april 2021 23:49

Democracy now! | Monday, April 12, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 12 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Na 3,5 jaar eerste scheepswrakken St Maarten gelicht

Na 3,5 jaar worden de eerste scheepswrakken uit de zwaar vervuilde Lagoon van St Maarten gehaald. De overheid van het eiland heeft alle overeenkomsten getekend om het...

Nu.cw | Bonaire opent scholen weer nu docenten zijn gevaccineerd

De kinderopvang en de scholen op Bonaire gaan weer open, zo heeft gezaghebber Edison Rijna zondag bekendgemaakt. Op het eiland zijn nog steeds veel coronabesmettingen. Maar omdat...

DolfijnFM | Drie weken na verkiezingen nog steeds propaganda langs de weg

Drie weken na de verkiezingen zijn er nog steeds vlaggen, borden en andere attributen op straat. Politieke partijen moeten die volgens de regels al na één week...

DolfijnFM | Vervallen rijbewijs en sedula blijven negen maanden langer geldig

Rijbewijs of sedula’s die vervallen zijn tussen 1 december vorig jaar en 1 juni dit jaar, blijven nog negen maanden geldig.   Heb je in die periode examen...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracaoNieuws | InterCarribean geeft geen garantstelling af voor schuldeisersakkoord InselAir

CuracaoNieuws | InterCarribean geeft geen garantstelling af voor schuldeisersakkoord InselAir

Persbureau Curacao

Inselair bewindvoerder Rogier van den Heuvel | Extra

InterCaribbean is niet met de vereiste zekerheid over de brug gekomen om het aangenomen schuldeiserakkoord te garanderen. De rechter die uitstel van betaling verleende onder voorwaarde van die garantiestelling gaat daarom niet akkoord met de afspraken tussen schuldeisers en Insel Air.

Bewindvoerder Rogier van den Heuvel heeft het Hof gevraagd het faillissement van de luchtvaartmaatschappij nog niet uit te spreken. Er is nog een beroepstermijn van acht dagen tegen de uitspraak van het Gerecht.

Die is daarmee akkoord gegaan. Van den Heuvel stelt InterCaribbean de makkelijkste stap – de garantstelling – nu als breekpunt gebruikt, terwijl andere zaken, zoals de nog uit te voeren financiële doorlichting veel ingewikkelder zijn. Zomaar weglopen kan dus niet, aldus de bewindvoerder.

Bron: CuracaoNieuws

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. @Brain S,
  The show is not over because, de staatskas heeft alweer Ang. 700.000,= opgehoest om Ys te betalen. Dit onder de illusie dat de investering en 51% aandeel kon worden ‘verrekend’. De trukendoos moet nu weer open voor de volgende list ok het geheel toch ‘sluitend’ te majen.

 2. Wellicht kunnen tv – stations en radio zenders hun krachten bundelen, in plaats dat elke zender een verslaggever naar toe te sturen maar één verslaggever te sturen en de beelden te delen. Nu stelt één een vraag en de geïnterviewde krijgt gelijk 4, 5 en 10 microfoons en mobiele telefoons voor zijn snufferd geduwd en dit voor hetzelfde verhaal.

 3. @hoedanook, Show is nog niet over. Martina begint dat er weer andere gegadigden zijn.. Welke? Zoals die zgn laser groep?

  Enigste wat Insel van waarde heeft zijn de rechten om te mogen vliegen op bepaalde landen.

 4. Dat InterCaribbean nog steeds niet met een degelijke waarborg kan komen spreekt boekdelen. Het toont aan dat financiers geen brood zien in de partnership dat Ys en Martina namens de ‘aandeelhouder’ (beter woord is parasieten) proberen te slijten. Schuldeisers begrijpen allang dat er niets meer te verwachten is. Rogier en Ys zijn de enigen die deafgelopen periode aan InselAir hebben verdient, en proberen op de gebruikelijke bedenkelijke niveau van juridisch gekonkel (Schotte; ‘totdat de hoge raad uitspraak doet ben ik “onschuldig”’), de negatieve gevolgen van de faillisement zo lang mogelijk uit te stellen.

 5. Inderdaad Brian S.

  De arrogante irritante hockey bal Jeroen van de Heuvel heeft er alle belang bij het lijk Insel Air zo lang mogelijk stervende te doen lijken.

  Patsertje van de Heuvel heeft inmiddels zo veel aan Insel Air verdiend dat hij alle villa’s op Jan Thiel kan kopen, inclusief die van Jurgen Lippinkhof.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties