30 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

NOS | Rechter: Trump pleegde fraude door vermogen bedrijven enorm aan te dikken

Donald Trump heeft jarenlang fraude gepleegd door de waarde van zijn bedrijven te overdrijven. Dat heeft een rechter in de staat New York bepaald in een civiele...

Democracy now! | Wednesday, September 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Inhouden belasting op pensioen niet meer van kracht

De Belastingdienst houdt geen belasting meer in op het pensioen van gepensioneerden. Volgens het ministerie van Financiën inde de Ontvanger tot nu toe de belastingschuld via het...

DolfijnFM | Caribische gulden mogelijk pas vanaf 2025 in gebruik

De nieuwe lanceringsdatum van de Caribische gulden is uitgesteld naar 31 maart 2025. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft dit besloten, na overleg met...

DolfijnFM | Man aangehouden voor mishandeling

Een 59-jarige man is zaterdagmiddag op Bonaire aangehouden, omdat hij een andere man met een betonblok tegen het hoofd had geslagen. De mannen hadden volgens de politie...
- Advertisement -spot_img

CuracaoNieuws | Herdenking naamgever KAP

HomeMediaCuracaoNieuws | Herdenking naamgever KAP

Persbureau Curacao

Herdenking voormalig Peter Stuyvessant-college voor naamgever ‘Jandi’ Paula

De eerste schooldag op het KAP verliep iets anders dan gewend. Vanwege het overlijden van de naamgever van het vroegere Stuyvessant-college: ‘Jandi’ Paula werd een herdenking gehouden.

Daarbij was ook premier Rhuggenaath aanwezig. Dat gebeurde in bijzijn van familieleden, vrienden, leerlingen en leraren van de school. Paula overleed afgelopen maandag op 81-jarige leeftijd.

Bron: CuracaoNieuws

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Die PAR-hypocrieten……. Ze waren naarstig op zoek naar het standbeeld van Peter Stuyvesant, en vaandag met “hun kara laba” defuntu op een voetstuk willen plaatsen.

 2. Het sneue is dat destijds de PS, mede op voorspraak van de heer Helmin Wiels die destijds de beroemde uitspraak over de “makaba’s” deed, te weten: “We sturen die makamba’s in bodybags terug naar Nederland”, de originele naam, te weten : Peter Stuyvesant College direct veranderde in KAP. De PS die destijds schreeuwden dat Curacao opnieuw gekolonialiseerd werd door Nederland, die de buschauffeurs desdanig opstookten om een protestmars te houden tegen de Nederlanders in Pietermaai.

  Daarna heeft geen enkele regering nog de euvele moed gehad dit terug te draaien onder het mom van: waarom zou ik me hiermee bemoeien want dat kost alleen maar stemmen!

  Wanneer wordt men eindelijk eens wakker op Curacao en kijkt vooruit naar de toekomst. Wanneer werkt men eens aan een toekomst die voor alle Curacaoenaren voorspoed en geluk brengt in plaats van zichzelf te verrijken over de rug van deze zelde Curacaoenaren.

 3. @Abraham ik vraag me af wat jij betaald hebt aan jou geliefde PARtij. Wat heb je allemaal voor gekregen? Je gaat namelijk door vuur en vlam voor. Vraag me ook af waarom jij zo kwaad bent om Schotte, denk dat hij misschien wel jouw geld wel heeft aangenomen maar je jou zin niet heeft gegeven? Hoe jij telkens reageert geeft aan dat er meer aan de hand is tussen jullie. Zelfs als het regent geef je hem de schuld. En voordat je begint met zeuren ik ken niemand van de MFK of wie dan ook in de politiek!
  Ps, je vroeg laatst hier nog aan Ruggenoaat om jou opdracht te geven om mensen in de Shut (woeste zee vol met haaien) te gooien. Heb je al geld gekregen om dat te doen?

 4. @ De vazal en Trill van Gerrit de Raaf nombre heeft ook weer ( NEP ) gesproken!, Deze MP “PAR” is tenminste bijna altijd op het eiland , dat kon je van jou vriend de maffia en coca smokkelaar niet zegen, Gerrit de Raaf zat meer in het vliegtuig met zijn diplomaten paspoort als dat hij met zijn kabouter beentjes op Curacaose bodem stond. En wat te denken van zijn mede ministers geplaatst door Carollo, Hakim en Jamaloodin, die maakte hele wereld reizen ( elk maand 1 ) in twee jaar tijd. Had weer gebeurt als deze dwaas weer aan de macht was gekomen met zijn kabinet overnamen ( geen verkiezingen 2017 )

 5. Vraag me af wat het belangrijkste taak van een minister is. Het land serieus dienen/opkomen voor de bevolking/land of als fotomodel rondlopen en de wereld rondreizen. Minder mag ook en is zelfs hard nodig in deze tijd.

 6. De reden waarom deze school naar Paula is genoemd, is voor mij nog steeds een raadsel. Als ik wat suggesties mag doen, Boeli van Leeuwen, Diana Lebacs, Ellis Juliana, enz. enz.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties