28.1 C
Willemstad
• zaterdag 18 september 2021 00:50

Laatste reacties

- Advertentie -

CuracaoNieuws | Buggy Tours weer open omdat eigenaar Curaçaos is

Persbureau Curacao

Ook zou Buggy Tours een grote belastingschuld hebben | Extra

Buggy Tours/Curaçao Buggy Adventures is weer open. Zaterdag werd de tent gesloten omdat het bedrijf zijn papieren niet in orde heeft en zijn personeel geen salarisslip geeft.

Ook zou Buggy Tours een grote belastingschuld hebben. Ochtendkrant Éxtra schrijft dat de eigenaar van de Inspectie nu tijd krijgt om zijn zaken in orde te maken, mede omdat hij een Curaçaose zakenman is.

- Advertentie -

Bron: CuracaoNieuws

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. Als de eigenaar een makamba was zou de zaak meteen worden gesloten en zou de politie reageren als ze onderdeel van een SS razzia waren.

 2. Om het gezicht van Curacao te sparen, de uitstraling van het gastvrije, 24/7 gezelligheid met zon strand en blauw water is het met het oog op de zomervakantie wel van waarde dat ze nog even doorgaan en een oplossing vinden voor deze…..

  Sorry ik zit zo even terug te lezen. Maar Het gaat niet alleen om die belastingschuld. Hoe vaak moet je gewaarschuwd worden ook al niet direct maar zij het omdat je ziet dat er al velen voor je gesloten werden of on hold om dezelfde redenen.

  Je gaat akkoord met de termijn die opgelegd word mbt de benodigde papieren voor je werknemers en gaat akkoord met een afbetalingsregeling mbt de belastingschuld.
  En hoe je dit gaat regelen ???
  ligt er aan, wiens belangen hiermee gediend worden. Wanneer dit snel wordt opgelost en wij hier door het verlies van onze aandacht niets meer van horen dan is het draaiboek hiervoor al geschreven.

  Dus wie ziet hier achter??

  Curaçaose zakenman of Nederlandse , om daar over te gaan sparren leidt af .;.
  Hoe gaat dit opgelost worden en hoe is dat geld er dan nu ineens wel????

 3. Antwoord op de vraag van Knoekoe: alle Curacaoenaars worden door de belastingdienst gespaard.

  Zie Stephen Capella die 200,000 dollar bij de Girobank weghaalde en op een rekening in Panama stortte. De belastingdienst had hem hiervoor moeten vervolgen maar deed helemaal niets.

 4. De zakenman heeft politieke vriendjes die de inspecteur onder druk zetten om deze frauduleuze belastingontduiker tijd te geven.
  Corruptie dus en de inspecteur moet meedoen anders verliest hij zijn baan?

 5. Moet hieruit geconcludeerd worden dat een Nederlandse zakenman gevestigd op Curacao niet zou mogen openen onder gelijke omstandigheden?

 6. Mede omdat hij een Curaçaose zakenman is…….krijgt hij de tijd om.. En we weten natuurlijk allemaal dat het dan wel goed zit. Toch? Wat zat er dan niet goed waarom de tent gesloten is??? Ah, ja onder andere een grote belastingschuld… straks staat er niets meer en de belastingbetaler draait er weer voor op.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -