CuracaoNieuws | Binnenstad mogelijk ‘duty free’

Persbureau Curacao

Punda moet aantrekkelijker worden voor cruisetoerisme | Persbureau Curacao

De binnenstad wordt voor een groot aantal toeristische artikelen een Tax & Duty free winkelgebied. Dat zegt minister Steven Martina.

Die heeft daarover afspraken gemaakt met alle betrokkenen.

Het parlement moet de voorstellen nog goedkeuren. Curaçao wil zich in het buitenland zo profileren, vooral om het cruisetoerisme te verbeteren.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Binnenstad mogelijk ‘duty free’

 1. De Rechtsstaat

  Wel Esther ik heb nog meer recentere bedenkingen bij het optreden van deze man. Aanwezig bij persconferentie Sumusica en dan aangeven hem treft geen blaam, propaganda voor wederom een particulier bedrijf (lees Dammen) alsof hij het allemaal in gang heeft gezet (en als het uitgerekend snel geen zoden aan de dijk legt, zegt ie “it was not me”) en daaropvolgend zag ik een stuk of twintig foto’s van hem bij Dragfest. Mensen, investeerders, die Martina heeft helaas een of ander vloek op hem, derhalve u bent gewaarschuwd.

 2. observator

  Het zoveelste probeersel. Wat is er nog in de binnenstad te koop dat de toerist wenst te kopen? Het aanbod bestaat grotendeels uit prullaria en verouderde koopwaar. Met of zonder belastingen zullen de winkels in de binnenstad moeilijk of niet kunnen concurreren tegen online winkels als Amazon, Bol.com e.d. Een goed plan om de binnenstad weer aantrekkelijk te maken voor de bewoners en toeristen ontbreekt helaas volledig.

 3. Summerlight

  Zorg eerst eens voor aantrekkelijke winkels in de binnenstad met goede kwaliteit producten . De toeristen willen allang niet meer de prullaria die overal te koop is.

 4. Zoveelste zinloze project van Steven Martina.

  Na Avianca / Insel Air, Plaza hotel en de duizend koeien.

  Wat ben ik teleurgesteld in die man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *