CuracaoNieuws | Beslissende dag Insel Air

Persbureau Curacao

~ Focus on regaining flyers’ trust ~

Willemstad – Vandaag is de beslissende dag voor Insel Air. Vanmiddag om half vier moet overname kandidaat InterCaribbean Airways met een bankgarantie komen.

Daarmee staat dan vast dat de meer dan 1200 schuldeisers betaald kunnen worden. Alleen dan geeft de rechtbank goedkeuring voor een doorstart.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Beslissende dag Insel Air

 1. @Esther, uurtarief zal iets van 500 naf per uur zijn.. Rogiertje is al een tijdje bezig hiermee dus zal al heel wat uurtjes hebben geschreven.. dure grap. Tel daarbij op de dikke salarissen van Lippinkhof, Heerenveen, Andre Delger, Filitrault en andere hotemetoten.. Voordat er dus 1 vliegtuig in de lucht is ben je al miljoenen kwijt.

  Lijkt CTEX wel met Anthony de Lima. Nog geen klanten maar ondertussen wel een groot en duur managementsteam…

 2. Curator van den Heuvel, een hockey bal van het ergste soort, schopt af en toe tegen het lijk Insel Air om ons te doen geloven dat er nog leven in zit, want zolang kan hij door blijven declareren.

  Maak eens bekend wat je er tot nu toe aan verdiend hebt, ranzuge Rogier!

  Denk dat onze 30 miljoen grotendeels in zijn zakken zijn gegaan.

  En de slungelige slapzak Karel Frielink zwijgt weer in alle talen. Om van te kotsen deze vent.

 3. Dit is toch de standaardprocedure met ALLE overnames op Curacao. Je kan bedrijven uit het buitenland als Curacao zijnde proberen zand in de ogen te strooien, maar gelukkig op tijd komen die buitenlandse bedrijven achteraf tot inzicht dat ze een kat in de zak hebben gekocht! Insel Air (WAT KOOP JE NU EIGENLIJK??) , hotels en wat te denken van het oud ijzer, Isla genaamd.

 4. Zal niet gebeuren die bank garantie. Insel Air is een kat in de zak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *