CuracaoNieuws | Bejaarde vrouw waarschijnlijk vermoord

Persbureau Curacao

Het dodelijke slachtoffer zou naar verluidt een Europese Nederlander zijn

Willemstad – Een 81-jarige vrouw is vermoedelijk om het leven gebracht in haar huis. Agnes Maria Damoen werd gevonden door haar eigen kind, die haar vond in huis en bloed uit haar neus zag komen.

De gealarmeerde politie trof de vrouw inderdaad levenloos aan. De kamer was overhoop gehaald en een raam geforceerd. Het onderzoek loopt nog.

Bron: CuracaoNieuws

17 Reacties op “CuracaoNieuws | Bejaarde vrouw waarschijnlijk vermoord

 1. Nu heb ik ook mijn twijfels om welke Netty het hier gaat want in die tijd was een Netty Damoen die een relatie met Larre, de eigenaar van Dein en Kanga had.

  Blijft erbij in die tijd leefden de meeste bewoners van Dein en Kanga in barre armoede.

 2. Wat de afgrijselijke moord op deze mevrouw te maken heeft met de FO club van gekken is mij een raadsel.
  Ongelooflijk wat een gezwets.

 3. Gerard van Elk

  John Bash, bedankt voor je reactie. Het moet wel mijn (onze) vriendin zijn.
  Zij was een vrouw alleen, in de jaren 60’met twee zoons door haar man verlaten. Heeft hard gewerkt aan haar huisje, dat drie keer leeg geroofd is toen zij in Nederland haar zus bezocht. Het doet mij en mijn vrouw echt pijn dit verhaal te lezen. “Netty we vergeten je niet”
  Gerard en Mien. uit Nederland.

 4. Beste @John Bash, geen goede uitleg, Frente Obrero is pas in 1969 opgericht na 30 mei. Wat opvalt is 63/64 Dein, Kanga dat moet een tijd van extreme armoede geweest zijn in die wijken.

  In die tijd was het gebruikelijk dat vrouwen het huis uit werden gezet als ze ongetrouwd zwanger raakten en die konden vaak in Kanga of Dein een krot vinden om in te wonen.

  Dat was ook de tijd van de dagloners mannen en jongens gingen bij post 6, s’ochtends vroeg staan in de hoop uitgekozen te worden om die dag bij één van de aannemers te werken. In die tijd wilden kinderen snel opgroeien want dan kan je ook bij één van die aannemers aan de slag.

  Anderen hadden meer geluk die hadden een vader die bij Shell werkte.

  Ik kan me niet voorstellen dat in die tijd nog mensen waren in Kanga en Dein die een onbezorgd en goed leven leidden en tijd en geld over hadden voor een dansgroep.

 5. Treurig dit nu weer!

 6. Frente Obrero.

  Nelson Monte, Anthony Godett, Richard Salas, Maurice Adriaens, Ben Komproe.

  Stuk voor stuk vuile ratten. Nelson Monte, Richard Salas en Ben Komproe branden inmiddels in de hel.

 7. @van Elk. Deze mevrouw Damoen heeft gewoond in de wijk Kanga, achter het gebouw van frente obrero.
  https://www.noticiacla.com/news/17121

 8. Gerard van Elk

  Hallo iedreen daar. In 63/64 was ik daar gestationeerd. Leerde een danseres van de groep van Vic Sanders kennen. Heb 30 jaren later een bezoek gebracht. Bij ((Netty) Agnes Maria Damoen, kanga 16 a !!! Is de vermoorde vrouw mijn oude bekende?? laat het svp weten. Gerad van Elk Nederland

 9. Fatsoen is niet iedereen gegeven, het bericht gaat over de moord op een bejaarde vrouw en sommige reageerders hebben het over drollen.

 10. @Henk1: als die drol je niet geïnteresseerd had, had je hem laten liggen.

 11. Op de beelden op televisie zien we een lid van het CFT bij de plek des onheils die dezelfde achternaam draagt dus de logische conclusie is dat het om de moeder gaat. Laten we hopen dat dit niets met het CFT te maken heeft want het is de regering die een potje van heeft gemaakt.

 12. Patsertje dus, Henk1, maar La Stiwz heeft ook een zwembad.

  Zeg de volgende keer dus dat je die drol in je jacuzzi vond.

 13. Beste LaStiwz,

  Je remarks zijn voor mij net zo belangrijk als de leguanendrol die ik vanmiddag bij ons zwembad vond.

 14. @Henk1:misschien snapje het nu:
  “…Willemstad – Een 41-jarige vrouw is vermoedelijk om het leven gebracht in haar huis. Agnes Maria Damoen werd gevonden door haar eigen kind, die haar vond in huis en bloed uit haar neus zag komen.

  De gealarmeerde politie trof de vrouw inderdaad levenloos aan. De kamer was overhoop gehaald en een raam geforceerd. Het onderzoek loopt nog…”

 15. @Henk1: wederom een zeer ondoordachtige en nog treurige post van jou. Aan mensen van een middelbare leeftijd mag je volgens jouw dus wel komen.

  Ongelooflijk køtje dat je bent.

 16. wladimiro matos

  Nogmaals:
  wij ouderen zijn vogelvrij verklaard door
  het gespuis op Curacao.

 17. Treurig nieuws dit weer. Van oude mensen en kinderen blijf je gewoon af. Lafaards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *