CuracaoNieuws | Algen en wormen in flesjes water

Persbureau Curacao

Volgens de fabriek gaat het om geïmporteerde flessen die juist uit de handel waren genomen en opgeslagen voor vernietiging | Extra

De Inspectie heeft gisteren een bezoekje afgelegd aan Kortijn IJs. Dat gebeurde na een melding van flesjes water die niet goed zouden zijn.

Op het terrein van Kortijn werden inderdaad flessen water gevonden met algengroei en mogelijk wormen erin. Volgens de fabriek gaat het om geïmporteerde flessen die juist uit de handel waren genomen en opgeslagen voor vernietiging.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Algen en wormen in flesjes water

 1. Vanmiddag hoorde ik van iemand die schoonmaakt op Mambo dat er iedere maandag wordt gespoten door pest-cotrol, dat er ratten lopen zo groot als pups en er nogal veel kakkerlakken zijn.
  Dan mag je je wel afvragen welke gek gaat daar nog iets eten.
  Verder is er wekelijks wel een grote vechtpartij. Afgelopen zondag was er een europ-nl die schijnbaar erg ladderzat was dat hij begon te spugen naar gasten – in dit geval – Curacaoenaars. Hij schijnt een flink pak slaag gehad te hebben, getrapt etc.
  Niets in de meadia, vreemd eignelijk-:)

 2. Ralph Koch

  Tja, pas na klachten gaat de inspectie kontroleren dat moet periodiek gebeuren met overleg van productie gegevens etc., Bij de Chinese Ijsfabriek vond men kikkers in het ijs.” Nos mes por” blijft toch meer een kreet dan werkelijkheid.

 3. Knoek-koe

  Geeft weer aan dat er van overheidswege absoluut niet preventief en pro actief wordt gehandhaafd op kwaliteit , hygiene en gezondheid.

  De overheid / inspectie komt altijd aansukkelen na een melding.

  Niets op dit eiland wordt goed bestuurd, alles verloedert , verdort en vervalt terwijl de politici mega salarissen regelen voor zichzelf.

 4. Algen en wormen in flesjes water.

  Gekker kan het niet worden.
  Wanneer houdt het op ?
  Boso ta keda venena hende. Y gobierno ta para mira ?

 5. Heb je de Rozier-familie weer. No wonder dat ze telkens weer nieuwe dikke audi’s kopen en maar reizen en reizen. Vergiftig ons maar lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *