Curacao.nu | ‘We moeten samen verder’

Persbureau Curacao

Over Curaçao, Nederland en het Koninkrijk…
Zomaar iemand met zorgen over Curaçao, Nederland en post corona…. Voor Nieuwsuur 09 JUNI 2020.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | ‘We moeten samen verder’

 1. Knopen doorhakken zegt nog een clown maar dan Martina!

  https://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/21876-twee-weken-respijt-voor-klesch

 2. Curacao revisited

  Het probleem van Curacao in 1 video: “je hebt geen geld in je portemonnee”. Nee geen geld over om nuttige dingen te doen zoals in jezelf investeren maar wel geld voor nepnagels. Als deze dame haar geld in onderwijs had besteed had ze geweten dat “clear mind” geen Papiaments is

 3. Dushi y bunita hende no? Color di chuculati swa, hazelnoot, color di Toddy. Para ketu ketu mano. Hombert. Ai ai ai, ta con t’asina.

 4. Ik weet wel hoe het zit. Ik ben jou niks schuldig, jij vraagt mijn hulp, ik wil helpen, maar ik bepaal de voorwaarden anders gaat mijn geld in een bodemloze put, en is NIEMAND geholpen. Wil je het niet onder mijn voorwaarden, succes dan en zoek je hulp elders. Simpel toch?

  Ga je naar de internationale banken, IMF of zo, dan zullen zij ook de voorwaarden bepalen en zeggen: ik geef je wel geld, maar zal zelf de controles uitvoeren op de besteding. Verstandig zijn, regering van dushi Korsow.

 5. ericlapas

  Nou wat een leuk meisje en belangrijk, ze heeft een mening ook nog. Het is wel jammer van de pruik, wellicht ben ik bevoordeeld maar ik vind dat alle vrouwen met een pruik een minderwaardigheidscomplex hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *