Curacao.nu | Voor derde dag op rij hoog aantal nieuwe besmettingen Curaçao

Persbureau Curacao

Van de besmettingen van vandaag kunnen er zeven gelinkt worden aan bekende gevallen, 21 zijn besmet geraakt zonder duidelijke bron | Antilliaans Dagblad

Voor de derde dag op rij kent Curaçao een hoog aantal nieuwe besmettingen. Vandaag zijn 28 mensen positief getest, dinsdag waren dat er 34 en gisteren 26.

Van de besmettingen van vandaag kunnen er zeven gelinkt worden aan bekende gevallen, 21 zijn besmet geraakt zonder duidelijke bron.

Er lag gisteren één patiënt in het ziekenhuis, vandaag kwamen daar drie bij. In totaal zijn er 277 actieve besmettingen.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Voor derde dag op rij hoog aantal nieuwe besmettingen Curaçao

  1. Gooi alles dicht en aub geen toeristen meer zolang geen van de toeristen mond kapje dragen en nu willen ze ook nog amerikanen hier laten komen het is gewoon bullshit geen van de amerikanen of nederlanders dragen mondkapje en dan is het okay on meer dan 10 duizend nederlanders of amerikanen hier naar toe te krijgen we waren al clear van covid

  2. Nog 100 erbij , 400 dus, dan kunnen we weer in lockdown.

  3. Dit is het gevolg van het feest op 10-10-2020 bij Sambil.

  4. Intussen staat de teller boven de 300 besmetten dit is het gevolg van blindelings de epidiomoloog volgen. Het is toch onbegrijpelijk dat het parlement nooit gevraagd heeft of dit wel de juiste koers is.

    Maar ja, met een parlement niveau, “chofer di bus” en een rampen coordinator niveau Leroy Fer, win je geen oorlog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *