Curacao.nu | Verkiezingen 19 maart gaan gewoon door

Persbureau Curacao

De laatste verkiezingen waren op 28 april 2017, ook toen was er veel te doen, omdat de regering Pisas, de verkiezingen niet door wilde laten gaan | Persbureau Curacao

Willemstad – De verkiezingen van 19 maart volgend jaar gaan gewoon door. Dat zegt Armin Konket. De minister van Bestuur en Planning reageert hiermee op geruchte op sociale media dat de regering van plan zou zijn de verkiezingen uit te stellen.

Daarvan is geen sprake zegt de bewindsman.

De laatste verkiezingen waren op 28 april 2017, ook toen was er veel te doen, omdat de regering Pisas, de verkiezingen niet door wilde laten gaan. De Koninkrijksregering greep toen in.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Verkiezingen 19 maart gaan gewoon door

 1. Ambulant

  Ja referendum of verkiezingen met nieuwe partijen.
  De tegen party.
  Kleur Ultra violet

  Wie doet mee.

 2. Referendum, waar moet hij over gaan?
  Of we het gezag willen overdragen aan Nederland?
  Zelfs als daar een meerderheid voor te vinden is, wat ik betwijfel, is dat niets meer als een verkozen wens van de bevolking, Nada MAS. En dan moet onze elite gaan onderhandelen. En voor hun staat hun verdien model of erger nog hun eigen kapitaal dat op het spel staat. zou Nederland het gezag over nemen zou dat kunnen leiden tot verbeurd verklaringen van hun bezittingen. Gaat dus niet gebeuren. En dan is het nog de vraag of Nederland dat wel wil.
  Dus wat voor referendum welk doel?

 3. ericlapas

  Er gaan steeds meer stemmen op om in plaats van de verkiezingen, een referendum te houden.

  Een verkiezing onder deze omstandigheden, zou zeker niet gepast zijn. Nu al worden mensen van de voedselbank door politieke partijen gevraagd om op hun lijst plaats te nemen.

  Yves Cooper en Aubrey Wiels delen ook voedselpakketten uit en hebben zelfs plannen om een gaar keuken te beginnen. Dit is zeker goed genoeg voor 2 zetels.

 4. Alsof we hier een jaar vooruit kunnen kijken..Pfff

 5. De kans is groter dat er verkiezingen komen voor de datum. Als er geen zak met geld komt is de elite vertrokken, een rokende puinhoop achterlatend. Waarna er onder militair bewind verkiezingen georganiseerd moeten worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *