Curacao.nu | Verdachte fatale schietpartij Rotterdam vast

Persbureau Curacao

De 30-jarige Curaçaoenaar Enchi Alberto | Boevennieuws.pro

Rotterdam – De politie in Nederland heeft een 32-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht de schutter te zijn van het dodelijke schietincident , vorige week woensdag in Rotterdam.

De 30-jarige Curaçaoenaar Enchi Alberto kwam daarbij om het leven.

Een andere Rotterdammer die op de avond van de dodelijke schietpartij werd opgepakt, is dinsdag vrijgelaten. Hij wordt niet langer verdacht van betrokkenheid.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Verdachte fatale schietpartij Rotterdam vast

 1. CR. Geen wonder dat jouw pensioen niet te vinden is of geblokkeerd wordt.

 2. Curacao revisited

  Zolang de YDK elkaar maar blijft koud maken, heb ik er geen problemen mee

 3. @Hans. Volgens jou en de pvv mag mijn nicht met de Nieuw Zeelandse nationaliteit niet in Nederland wonen. Volgens mij woon je ergens op het platteland van Nederland of in de omgeving van de bible belt, die nog nooit een buitenlander heeft gezien.

 4. Moet je de grootste vervuiler van dit medium, drekkige Drechi, horen!

  Het is diep triest hoe vaak onze gekleurde medemens in Nederland bij criminaliteit betrokken is, of het nu om Antillianen, Surinamers of Marokkanen gaat.

  Ik begin steeds meer begrip te krijgen voor de denkbeelden van de PVV (buitenlanders het land uit), maar helaas wordt deze partij geleid door nitwits met zelf een criminele inslag.

 5. Drechi pa bosnan Tur

  @KKC/CP:
  Er zijn hele volksstammen waaronder dit heerschap die de CP nu weer van de nieuwe regels op de hoogte brengt, toch nu de nieuwe grenzen aan het oprekken/aftasten zijn: kijken hoe ver ze kunnen komen, ondanks de nieuwe frisse regels!
  Niet verslappen!!!!

 6. Abraham Mossel

  kkc zolang ik mijn waarheid commentaar over phatologiche leugenaars gerrit de raaf en co mag blijven schrijven vind ik het best, m.v.gr abraham

 7. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *