Curacao.nu | Vanaf vandaag beperkt gebruik restaurants en truk’i pans

Persbureau Curacao

Tot 19.00 uur kun je eten bestellen en laten leveren of je kunt bij bestaande drive-thru’s langskomen op de dagen dat je de weg op mag | Persbureau Curacao

Willemstad – Vanaf vandaag kunnen restaurants en truk’i pans weer aan de slag, al is het beperkt.

Tot 19.00 uur kun je eten bestellen en laten leveren of je kunt bij bestaande drive-thru’s langskomen op de dagen dat je de weg op mag. Take-outs zijn nog niet toegestaan, dus ook de truk’i pan mag alleen maar bestellingen verwerken.

Ondernemers moeten wel toestemming vragen om aan huis te mogen leveren. Die ontheffing wordt binnen 24 tot 48 uur na aanvraag verleend.

Bron: Curacao.nu

13 Reacties op “Curacao.nu | Vanaf vandaag beperkt gebruik restaurants en truk’i pans

 1. “Ik hoop toch dat we weer vlug naar het mooie Curacao kunnen komen!!!”. Het lijkt alsof deze @Blijleven op een ander planeet leeft. Wij hebben heel even de grens opengesteld en was gelijk een besmette iemand binnen.

  Om even aan te geven hoe snel het kan gaan, de minister was op HATO zonder mondkapje, raakte vervolgens de microfoon van Direct aan en reed vervolgens in een auto met chauffeur met ramen dicht naar huis.

  Beste @Marleen Blijleven, wilt je lekker blijven waar je bent? Wij willen zelf ook gezond en wel van ons eiland blijven genieten.

 2. Marleen Blijleven

  Ik hoop toch dat e weer vlug naa het mooie Curacao kunnen komen!!!
  En wens iedereen voor nu alle goeds en het allerbeste voor de toekomst!!

 3. Eens met Dondoncker: ‘Geniet van de kleine dingen in het leven.’

  Doet Beflapas dagelijks meerdere malen!

 4. In feite is deze regering moedwillig de kleine bedrijven de nek aan het omdraaien en straks zullen alleen de grote bedrijven overleven.

  Al deze maatregelen tegen de kleine ondernemer terwijl minister Suzie Camelia Römer vervolgens de luchtruim openstelt voor een vliegtuig uit Amerika waar bijna 1 miljoen besmetten zijn en meer dan 50.000 doden.

  Nu minimaal één van deze passagiers besmet bleek te zijn, blijf de minister doodleuk zitten en klopt zichzelf op de borst dat ze iedereen weer teruggestuurd heeft.

  Door geen ontslag te nemen, laat deze minister en het kabinet zien dat ze zelf de waarschuwingen en maatregelen niet serieus nemen.

 5. Dendoncker

  Bijt nog een beetje op de tanden. Laat de moet niet zakken, alles komt goed.
  Geniet van de kleine dingen in het leven.

  Groetjes uit België

 6. Aan corona mogen we niet dood gaan maar aan ongezond eten en salmonella en voedsel vergiftiging wel.
  Zo ongeveer die vieste plekken op t eiland en nu vast met handschoenen en masker.
  Nog viezer.
  Wassen ze helemaal hun handen niet meer.

 7. @Ericlapas. Als het goed is worden de bedrijven van te voren al geinformeerd, zodat ze tijd hebben om de ontheffingen aan te vragen.

 8. Abraham Mossel

  @ Hij is grappig de Groot, misschien word je wel verplicht door Giselle, die ooit werkzaam was bij de gebroeders Taams kliniek als A S T om er eerst aan te ruiken en dan aan te likken tot dat je er van mag eten, DOOR DENKER voor de GOED VERSTAANDER.

 9. Just Saying

  Procedure is een drama. Ondernemers moeten nu opnieuw voor ieder personeelslid een ontheffing aanvragen omdat de politie op een ‘barcode scanning’ methodiek wil overstappen. Wie verzint dat? Voor een tijdelijke maatregel ga je alle politievoertuigen uitrusten met barcode scanning apparatuur? Ondernemers die juist de nieuwe manier van werken moeten voorbereiden nogmaals opzadelen met allerlei administratieve onzin? De vorige aanvragen zijn vaak nog niet eens behandeld en ze moeten de volgende alweer indienen. En 1 ding is zeker: Dat barcode-systeem gaat nooit functioneren. Maar de facturen worden uiteraard wel betaald. En veel frustraties straks bij agenten en burgers die legitiem op straat zijn….

 10. Een truk’i pan verdient het geld in de avond en nacht uren vaak als mensen van feesten en ladiesnight op weg naar huis zijn.

  “Een ontheffing moet 24 a 48 uur van te voren aangevraagd worden”. Het is interessant om te weten hoe het verlenen van een ontheffing tot stand komt, moet eerst daarover vergaderd worden?

 11. @de Groot. Voor 1x in de maand zijn de hamburgers wel lekker hoor en een salade ter compensatie van de vettigheid met een beker fria banana.

 12. Een grote bureacratische gedrocht begint het te worden.
  Ga maar een aanvraag doen en zie hoe snel je geholpen wordt.

  De overheid heeft alle tijd…..
  De salarissen zijn betaald en de schuld wordt door de volgende generatie betaald.

 13. Restaurants aan de slag??? Wie heeft een drive through, he? McDonalds, Burger King, KFC en al die andere rotzooi. Werd het mes aan de keel gezet door de grote jongens, Giselle?
  Nog meer troep dat lichaam in. En kom niet met het verhaal dat je bij McD ook een salade kunt bestellen… Een salade eten bij McDonalds is hetzelfde als naar Campo gaan en de dame om een knuffel vragen.d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *