Curacao.nu | USFOL vervangt personeel

Persbureau Curacao

Gisteren kwam een eerste vliegtuig aan, toevallig net met de KLM vlucht waar Amerikaanse medisch personeel op zat | Persbureau Curacao

Willemstad – De US Forward Operating Location zal de komende weken haar vaste personeel vervangen. Dat maakt het Amerikaans consulaat in Willemstad bekend.

Het is alweer de 40e personeelswisseling sinds de oprichting van de USFOL in 2000.

Gisteren kwam een eerste vliegtuig aan, toevallig net met de KLM vlucht waar Amerikaanse medisch personeel op zat. Die laatste groep is onderdeel van het Curaçaose programma om Corona de baas te blijven mocht er een uitbraak komen.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | USFOL vervangt personeel

  1. ericlapas

    De vraag is wat moeten wij met deze Amerikanen? Dit zijn mensen die als hun eigen land hen het hardst nodig heeft hun land de rug toekeren. In Amerika lopen het aantal besmetten richting 2 miljoen en het aantal doden 100.000.

    Dit zijn allemaal een voor een wat Amerikanen landverraders noemen, deserteurs die zouden normaal gesproken voor een vuurpeloton moeten.

  2. Showroe di Emmastad

    Durft te wedden dat rel/roddelzender Direct haar verrrrtrrrappte Welvaart-“reporter” hierop zet, die er meteen een stille US-invasiemacht van maakt, die hun held Maduro wil aanvallen. Aslelante Umpie, you sick moron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *