Curacao.nu | Toerisme zit weer in de lift

Persbureau Curacao

Volgens CTB verblijft zestig procent van de bezoekers in hotels en resorts.

Willemstad – Toerisme zit weer in de lift, los van de uitzondering die Nederland maakt voor Nederlandse reizigers.

In juli, augustus en september kwamen gemiddeld 9000 mensen op vakantie, vorige maand waren dat er al bijna 14.000. Dat meldt de Curaçao Tourist Board CTB. Ruim negen op de tien toeristen kwamen uit Nederland. En dan praat je over zo’n 12.000 mensen.

Volgens CTB verblijft zestig procent van de bezoekers in hotels en resorts. Gemiddeld blijven toeristen 11 dagen ons eiland en dat is twee dagen langer, dan voor corona.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Toerisme zit weer in de lift

 1. Kabinet: vakantievluchten naar Canarische Eilanden onwenselijk

  De Canarische Eilanden zijn in de wintermaanden altijd populaire bestemmingen. Ze zijn nu zo’n beetje de enige gele zonbestemmingen, naast Curaçao en Bonaire .

  Premier Rutte zei dinsdag dat die Caribische delen van het Koninkrijk buiten de niet-reizen-oproep van de regering vallen. Vakanties daarheen vindt het kabinet dus wel ok.

  https://www.nos.nl/l/m/2355445 

 2. Idd @Abraham helemaal juist opgemerkt.
  Het is het Slier- volk en puur eigenbelang zolang hij zn vette Mercedes jeep kan rijden!! Wat kan het hem verrekken als er met Corona cijfers wordt gevogeld! Je hoort ook geen can de partijen hierover.
  Gewoon dom vee niets meer en niets minder.

 3. Het aantal toeristen is enigszins toegenomen omdat Bonaire op slot ging. Corendon, TUI en KLM hebben toen het merendeel van de reizigers omgeboekt naar Curaçao. Gewoon een geluk bij een ongeluk….

 4. Abraham Mossel

  Welk joker loser is op deeltijd basis aangenomen bij het oplichters leugenaars eigen belang zakkenvullers CTB zooitje om elke aangekomen tourist te vragen in welke Hotels of Resorts de meeste en mooiste meisjes van plezier zitten, dan zouden de zakken vullers van het CTB misschien eindelijk eens de waarheid spreken. 60 % meer laat mij niet lachen CTB roep toeter je zet je elke keer weer zelf voor jan joker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *