29 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 23:08

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | Teller Curaçao nog steeds op 11

Persbureau Curacao

directeur Gezondheidszorg Melissa Arias | Persbureau Curacao

Curaçao telt inmiddels vijf herstelde corona gevallen. Dat maakte interim directeur Gezondheidszorg Melissa Arias vandaag bekend op de dagelijkse coronabriefing.

Gisteren stond de teller op drie genezen personen, vandaag zijn daar dus twee bij gekomen. Het totaal aantal corona cases blijft 11.

- Advertentie -

Een persoon ligt nog in het ziekenhuis, dat waren er eerder deze week nog twee.

Daarnaast telt Curacao nog altijd een inconclusive geval. Dit maakte dr Izzy Gerstenbluth gisteren al bekend. Deze persoon wordt opnieuw getest. De uitslag van zo’n test laat doorgaans zo’n twee a drie dagen op zich wachten.

Eerder overleed een corona patient. Vijf personen zijn dus inmiddels genezen. Dat betekent dat Curacao nog altijd vijf actieve besmettingsgevallen heeft, waarvan een in het ziekenhuis en vier in thuisisolatie.

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

3 reacties

 1. Is @Arias, arts oid??

  @Clapas
  Jij was degeen die nogal erg veel kritiek op Gerstenbluth had. Er is geen post van jou telezen tijdens deze crisis dat je positief naar voren kwam over G.

  @William: let even op. Je had ook je acternaam ingevuld.

  Commentpolis

 2. ….”Interim Directeur”…gezondheidszorg
  Melissa Arias.
  .die term “interim directeur ” heeft inmiddels een behoorlijke negatieve connotatie….

  Inmiddels hebben we ervaring met vele Interim Directeuren gehad:

  Gilber Martina CMC
  Hasselmeyer CBCS
  Romero CBCS
  Lasten CBCS
  Jardim CBCS
  En het einde is nog niet in zicht.,
  Hopelijk heeft ze haar positie aan haar merites te danken , en niet aan een familielid of bevriende partijgenoot

 3. ” Dit maakte dr Izzy Gerstenbluth gisteren al bekend. ” Nu dat het aantal besmettingen op 11 blijft, laat steeds meer figuren hun gezicht zien.

  In het begin sprak het kabinet over, “op advies van dr. Gerstenbluth” en geleidelijk werd de rol van dr. Gerstenbluth steeds meer gebagitaliseerd, het werd plotseling dat Gersenbluth maar één van de adviseurs is.

  Het zal niemand verbazen als straks in verkiezingstijd Camelia$$ Römer met het verhaal zal komen dat Alvin Daal ook geadviseerd heeft.

  Toen de cijfers aan het stijgen was ging onze rampenbestrijder, Lesley Fer ook schuilen pas toen het aantal stabiel bleek liet hij zijn gezicht weer zien.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, September 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Kustwacht schiet illegale man op zee neer

De Kustwacht Caribisch gebied heeft gisteravond schoten gelost bij de aanhouding van een illegale boot in de wateren van Curaçao. Daarbij is een man gewond geraakt. De Kustwacht...

Nu.cw | Nederlandse regering reserveert 314 miljoen gulden voor Coho

In Den Haag werd gisteren de Rijksbegroting gepresenteerd. De gevolgen van het coronavirus zijn goed zichtbaar, ook op de Caribische landen in het Koninkrijk. De Nederlandse regering...

Nu.cw | Curacao Pride: ‘Hijs alsjeblieft de regenboogvlag tijdens de Pride-week’

De organisatie van de Curaçao Pride roept ondernemers, stichtingen en particulieren op om tijdens de Pride-week de regenboogvlag te hijsen of via social media hun steun voor...

Nu.cw | Nieuwe zittingsdatum voor de zaak-Girasol

Er zijn vier verdachten in de zaak-Girasol, waarbij het gaat om verdenking van het vervalsen van documenten, misbruik van subsidiegelden en witwassen bij de stichting Wit Gele...
- Advertentie -