Curacao.nu | Selikor haalt 200.000 ton vuil op

Persbureau Curacao

De winst liep wel terug, van 2 miljoen naar 1,1 miljoen gulden | Persbureau Curacao

Willemstad – Selikor heeft in 2018 bijna 200.000 ton vuil opgehaald. 28 duizend ton meer dan het jaar ervoor.

De winst liep wel terug, van 2 miljoen naar 1,1 miljoen gulden. Dat meldt haar jaarverslag.

De vuilverwerker investeerde in 2018 2,7 miljoen gulden in nieuwe auto’s, een nieuwe garage en een GPS-systeem voor alle vuilniswagens. Selikor heeft bijna 300 mensen in dienst.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Selikor haalt 200.000 ton vuil op

 1. De afvalstoffenheffing is zojuist met 75% gestegen. 2020 moet dus een financieel goed jaar worden voor Selikor. Toch ? Ben benieuwd.

 2. Prioriteiten en visie en dat zijn nu gelijk de handicaps hier, happy hour, 15000naf voor 10uur (niet aanwezig) zijn hebben prioriteit en de enige visie is zorgen dat de prioriteiten behaald blijven. Nada mas

 3. 200.000 ton afval, hoe lang gaat dit nog door om die te storten in een landfill?
  Regering van Curaçao maak werk van een goede vuilvuil verbranding met daaraan gekoppeld een warmtekracht energie centrale. Hiermee bereikende minder of bijna geen stort van afval en we hebben een stabiele productie van goedkope stroom. Waarom wordt hier niet aan gewerkt? Okay dit kost veel geld maar dit moet toch zeker te financieren zijn want dit verdiet zichzelf terug, en wij zijn verlost van een smerige landelijke want dit kan en mag toch niet doorgaan op deze wijze.

 4. Natuurlijk gaat het nog goed met sommige, zolang de rekening nog bij de inwoners kan worden neergelegd (staatskas is leeg geroofd) hebben sommige het goed. En de rest wat minder. Normale gang van zaken. Mag je je druk over maken. Maar als dat het enige is. Geen indruk.

 5. Abraham Mossel

  Selikor heeft bijna 300 ?? mensen in dienst waarvan er 150 van werken waaronder ene ex primier M Godet de post en koffie mag rond brenger voor een salaris van 15.000,00 pietermannen in de halve ( 10 dagen ) maand. En dan zijn er nog mensen dat het goed gaat met Curacrim.

 6. Daar zijn ze toch voor .
  God god wat een prestatie .
  Vreemd , heel vreemd .

 7. Abraham Mossel

  Word tijd dat selikor ook eens langs gaat als de staten vergadering houden, daar zit en hangt ook genoeg vuil om op te halen en weg te kieperen in de vuilnisbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *