Curacao.nu | Regering: we kunnen voorwaarden Nederland halen

Met RMR voorwaarden Aruba, SXM en Curacao | Persbureau Curacao

Zo direct om 9 uur is er een persconferentie, waarin het besluit over Nederlandse steun wordt bekend gemaakt.

Willemstad – De regering Rhuggenaath stelt dat het de voorwaarden van Nederland kan halen.

Eerder al zijn de stappen gezet en lagen de plannen klaar, aldus vervangend premier Quincy Girigorie in de persconferentie gisteren.

De deadline om financiële steun van Nederland te krijgen is vanochtend om 11 uur Curaçaose tijd. Volgens de regering is het nu niet tijd om te filosoferen, maar om uit te voeren wat al op tafel lag, al dan niet met steun van Nederland.

Zo direct om 9 uur is er een persconferentie, waarin het besluit over Nederlandse steun wordt bekend gemaakt.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC

De Rijksministerraad cornavirusmaatregelen liquiditeitsvoorwaarden voor Aruba, Sint Maarten en Curacao. Met dank aan een trouwe lezer. Indien niet leesbaar en/of downloadbaar in verschillende browsers, klik hier in PDF.

2020 05 13 – RMR 2de Liquid… by Knipselkrant Curacao on Scribd

3 Reacties op “Curacao.nu | Regering: we kunnen voorwaarden Nederland halen

  1. Alles kan, behalve Wim en hoopjes pissen. Het is alleen willen “ze” het ook? En daar ontbrak het tot nu toe aan.
    Er zijn veel toezeggingen gedaan die al vergeten waren voor dat de inkt droog was. En er zijn al voorbehouden gemaakt. De mogelijkheden van de wet. Is een mooi voorbeeld. Aangezien voor alle voorwaarden de wet veranderd moet worden is de emmer alweer vooruit geschopt. Eerst zien dan geloven. Ik denk niet dat ze willen en dat ze ook niet gaan veranderen. Misschien gaan ze zich nu minder openlijk verrijken.

  2. Fred Schiedam

    Is die brief met een positief antwoord aan Knops wél verstuurd?

  3. Neen jongens, het is geen kwestie van; we kunnen bla bla bla. No sir, we moeten bla bla bla. Nederland maakt geen geintjes meer. Genoeg is genoeg. Jullie hebben misbruik gemaakt van de eventuele macht die jullie bezitten en/of de vermogens waarover jullie misschien beschikken. Fout. De neiging van jullie hart is vanaf jullie jeugd slecht denk ik. Het kan niet anders. Jullie moeten jullie macht of jullie vermogens op een juiste wijze aanwenden ten aanzien van het arme volk, wat jullie never hebben gedaan. Jullie hebben jullie macht op een zelfzuchtig manier aangewend. Jullie macht leidde en leidt nog steeds tot misbruik en jullie absolute macht is absoluut ook verderfelijk. Zien jullie dat niet? Wisten jullie dat van alle oorzaken van de ontaarding en demoralisatie van de mens dat macht de bestendigste en actiefste is? Let wel jongens, macht hoeft natuurlijk niet noodzakelijkerwijs een verderfelijke invloed te hebben, maar het gevaar dat ze dat wel heeft, is levendig aanwezig, en daar hebben jullie voor gezorgd. En daarom gaat ons eiland naar de knoppen door jullie toedoen. De bankschroef om jullie duim door Nederland aangebracht moet veel langer blijven zitten. Het is nu of nooit voor Curacao. Vijf voor twaalf. tik tak tik tak tik tak tik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *