Curacao.nu | Regering drukt oprichting TV-holding toch door

Persbureau Curacao

Toezichthouder SBTNO heeft ernstige bezwaren, omdat er geen financieel onderzoek is uitgevoerd. Maar Zita-Jesus-Leito wil er niets over horen | Persbureau Curacao

Willemstad – De regering drukt de oprichting van een nieuwe overheids-nv, om Telecuracao onder te brengen, toch door.

Toezichthouder SBTNO heeft ernstige bezwaren, omdat er geen financieel onderzoek is uitgevoerd. Het is daarom volgens de toezichthouder niet duidelijk hoe verlieslijdend de nieuwe overheids-nv is en welke financiële risico’s de overheid loopt. Maar Zita-Jesus-Leito wil er niets over horen.

Bron: Curacao.nu

14 Reacties op “Curacao.nu | Regering drukt oprichting TV-holding toch door

 1. @ ambulant. Het grote probleem is “geen vervolging”. Het is tijd om de ministers verantwoordelijk te maken voor beslissingen die worden gemaakt tegen alle adviezen in. Er is geen wet tegen domheid, maar er moet wel een wet tegen onverantwoordelijk handelen.
  Curacao heeft hier altijd een probleem mee gehad, bewindvoerders die denken dat zij alle macht hebben en daarmee alles kunnen doorvoeren. Niet gek als je weet dat het parlement een mak lammetje is. Zelfs de wet word niet gerespecteerd. Dat moet je wel kwalijk nemen. Minachting van de wet door het orgaan dat deze wetten maakt en oplegt op het volk. Het is tijd om de bewindvoerders hoofdelijk aansprakelijk te maken voor beslissingen die niet door de beugel kunnen

 2. Hoe is dit in de wet geregeld en kan dit zo maar?

 3. Curacao revisited

  “Maar blijf vooral PAR/MAN/PIN stemmen mensen, want anders krijgt de mafia voet aan de grond op Curacao en komt pikkeboef Schotte in de regering. ”
  Beetje in de trend van Steven Martina’s “coalition of the willing”: minder corrupt dan schotte en co, maar nog steeds super corrupt bij het aanstellen van vriendjes, familieleden en bysides.
  ik hoop dat er een partij op Curacao komt met maar 1 partijpunt: opheffen van Curacao en apart land, aansluiten bij Nederland en opheffen Curacaos parlement. Mijn stem heeft deze partij dan. Voorstel partij naam: Nos mes no por

 4. Tico Martina

  Maar blijf vooral PAR/MAN/PIN stemmen mensen, want anders krijgt de mafia voet aan de grond op Curacao en komt pikkeboef Schotte in de regering. “PAR, MAN, PIN good, MFK/PS/KdNT baaaaaaddddd” blaatte de kudde en geopereerde premier Bilnaad zag dat het goed was. Met Schotte achter de tralies is Curacao aan een ramp ontsnapt en hebben we nu integriteit in de politiek, dank u hartelijk stemmers van Curacao, weloverwogen keuze.

 5. Joseph S

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Spertijd

  Spertijd en censuur naast de gebruikelijke receptuur van vriendjespolitiek op onze klip….

  Iedereen alsnog bedankt voor de reacties op de artikelen van KKC die als referenties dienen.

  Zolang onze smerige helden niet willen stoppen met graaien, dient de strijd op meerdere fronten gevoerd te worden.

 6. Schaamteloos. Deze “ministers” lijden aan soort van god complex. Denken – omdat ze minister zijn – alles maar te kunnen maken, alle wijsheid in pacht te hebben en boven alles en iedereen verheven te zijn. Wie is bij deze beslissing gebaat? Het volk iig niet. Danki

 7. Ook dat nog

  Goebbels zou trots zijn geweest op onze “leiders”

 8. Blijkbaar moeten er weer vrienden een baan hebben.
  Wat zegt u? Er is geen werk? En u kunt ze niet plaatsen in een commissie, om dat dat maar tijdelijk is?
  Dan creëren we toch gewoon een nieuw bedrijf
  Helemaal geen probleem. O de mensen die aangewezen zijn op voedselhulp? Particulieren, rode kruis en Nederland zorgt daar toch voor? Wij hebben gewoon budget.

 9. Ambulant

  tja… Wat ze al niet verzinnen om de subsidie te kunnen verdelen… Lees stelen. Zo creatief.
  Als ze nu eens net zo creatief waren voor het land.
  Het probleem, er is geen vervolging.
  Dus als je ongestraft kan stelen dan bljf je het doen.
  Publieke opinie doet ze niks.

 10. Lionfish

  Haha, nog meer plek voor totale onbenullen die een totaal overbodige en zeer overbetaalde directiefunctie kunnen gaan invullen. Je moet als minister immers je toekomst zeker stellen. Hoe dom kan je zijn ?

 11. Curacao revisited

  Meer nos mes por en haat verspreiding naar niet YDK

 12. “De regering drukt de oprichting van een nieuwe overheids-nv, om Telecuracao onder te brengen, toch door.”

  Media in the hands of the government :

  “The Nazis orchestrated a massive propaganda campaign to win the loyalty and cooperation of Germans. The Nazi Propaganda Ministry, directed by Dr. Joseph Goebbels, took control of all forms of communication in Germany: newspapers, magazines, books, public meetings, and rallies, art, music, movies, and radio.”

  Eugene & friends stupidity knows no bounds. Een model uit het verre verleden hanteren om zo hun dictator-wannabe dromen te vervullen.

  Het is 2020 en niet the early twentieth century.

 13. En weer een koe erbij, alleen geeft deze koe niets, maar zullen we constant moeten bijvoeren. Het zoveelste niet goed onderzochte en de SBTNO adviezen die er zijn in de wind slaand debacle wat er aan zit te komen.
  Natuurlijk gaan hier “verkeerden” weer grof aan verdienen, en de rekening gaat zoals gewoonlijk naar de belastingbetaler.
  Hoe dik is de plaat die men hier voor de kop heeft??? Onmetelijk DIK !

 14. ericlapas

  Dit is niet meer van deze tijd, een televisie station als propaganda machine van de overheid. Dit valt toch niet te rijmen met persvrijheid?

  Er schijnt ook een Welness project van Camelia Romer te bestaan waar Mariano Heyden en andere journalisten van gemeenschapsgeld vreten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *