Curacao.nu | Oplossing voor kleine rekeninghouders Giro

Persbureau Curacao

Nederland heeft als voorwaarde gesteld dar de Centrale Bank inzicht moet geven in huidige kapitaals- en liquiditeitspositie van de girobank | Antilliaans Dagblad

Er komt een oplossing voor de rekeninghouders van de failliete Girobank. Dat meldde Steven Martina gisteren tijdens een persconferentie over de nieuwe Caribische entiteit voor coronasteun op lange termijn.

In de afspraken met Nederland zou overeengekomen zijn dat er 172 miljoen gulden vrijgemaakt wordt voor de Girobank. Vooralsnog kunnen alleen de kleine rekeninghouders geholpen worden.

Nederland heeft als voorwaarde gesteld dar de Centrale Bank inzicht moet geven in huidige kapitaals- en liquiditeitspositie van de girobank.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Oplossing voor kleine rekeninghouders Giro

 1. Nederland betaald voor wanbeleid, fraude, corruptie van Garcia, Neysa en Stephen Capella..

 2. Dus het door Nederland beschikbare geld voor Coronasteun aan de mensen en bedrijven op Curacao, gaat nu gebruikt worden om de problemen van de girobank op te lossen?
  Net zoals het geld van de eerste coronasteun gebruikt is voor het vullen van het gat in het begrotingstekort van 2019.
  Wordt het niet eens tijd dat de ogen in Nederland open gaan en ze helemaal niets meer geven. Het komt toch niet bij de mensen en bedrijven terecht die het echt hard nodig hebben.
  Al het geld verdwijnt weer in de zakken van de bekende zakkenvullers, die hun zakken al vol hebben van alles wat ze van het Eiland gestolen hebben.

 3. Dus we betalen nu allemaal voor de ordinaire zakkenvullers:

  Stephen Capella
  Moeder van Stephen Capella
  Neysa Amnesia (*)
  Eric Garcia
  Neetje van der Veen (*)
  Anthony Centje Cijntje (*)
  Erik van Neps
  Philip Martis (*)

  De met (*) aangeduide Grote Giro Graaiers staan momenteel nog steeds bij de overheid op de payroll of leveren hun diensten grotendeels aan de overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *