Curacao.nu | Menki Rojer gehoord om facebook post

Persbureau Curacao

Rojer ontkent deze woorden te hebben geschreven, maar gekopieerd van iemand anders. Om juist te waarschuwen hoe boos de mensen zijn.

Willemstad – Parlementslid Mènki Rojer is gisteren verhoord door de landsrecherche. Hij moest zich melden voor een post op Facebook, waarin hij zou hebben gereageerd met doodsbedreigingen.

In de post schreef Rojer dat de regering van Curaçao niet moet sterven, maar geliquideerd of gefusilleerd en dat hun keel moet worden doorgesneden en op de grond gegooid.

Rojer ontkent deze woorden te hebben geschreven, maar gekopieerd van iemand anders. Om juist te waarschuwen hoe boos de mensen zijn. Na verhoor mocht het Statenlid weer naar huis.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Menki Rojer gehoord om facebook post

 1. Op fb ging dit al ‘n hele tijd rond. Vreemd toch, dat hijzelf niet direct aangifte heeft gedaan tegen dit geval. Hou aub op leugenaar.

 2. Als je dingen kopieert en onder eigen naam post dan zijn het je eigen woorden

 3. Trots op Curaçao

  “Rojer ontkent deze woorden te hebben geschreven, maar gekopieerd van iemand anders.”

  Wat een ongekende huf..r. Een ander de schuld geven! Zelfs ‘ik ben het hier niet mee eens, maar kijk eens..’ commentaar erbij gezet. Je kopieerde het omdat je het er mee eens bent! Onwaardig voor het uitvoeren van een functie binnen de staten! Treed af Rojer!

 4. De reacties van Menki Moe Rojer op de reacties op zijn post zijn van een schrijnend laag niveau, een parlementarier onwaardig. ‘Zaadloze pieletrekker’ is er een van.

  Ook komisch hoe mevrouw Rojer (wat zie zij in deze aartsluie casinoklant?) zich op FB in deze discussie mengt, wat een viswijf.

  De mondi druipt van beiden af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *