29 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 02:32

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | Menki Rojer gehoord om facebook post

Persbureau Curacao

Rojer ontkent deze woorden te hebben geschreven, maar gekopieerd van iemand anders. Om juist te waarschuwen hoe boos de mensen zijn.

Willemstad – Parlementslid Mènki Rojer is gisteren verhoord door de landsrecherche. Hij moest zich melden voor een post op Facebook, waarin hij zou hebben gereageerd met doodsbedreigingen.

In de post schreef Rojer dat de regering van Curaçao niet moet sterven, maar geliquideerd of gefusilleerd en dat hun keel moet worden doorgesneden en op de grond gegooid.

- Advertentie -

Rojer ontkent deze woorden te hebben geschreven, maar gekopieerd van iemand anders. Om juist te waarschuwen hoe boos de mensen zijn. Na verhoor mocht het Statenlid weer naar huis.

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

  1. Op fb ging dit al ‘n hele tijd rond. Vreemd toch, dat hijzelf niet direct aangifte heeft gedaan tegen dit geval. Hou aub op leugenaar.

  2. “Rojer ontkent deze woorden te hebben geschreven, maar gekopieerd van iemand anders.”

    Wat een ongekende huf..r. Een ander de schuld geven! Zelfs ‘ik ben het hier niet mee eens, maar kijk eens..’ commentaar erbij gezet. Je kopieerde het omdat je het er mee eens bent! Onwaardig voor het uitvoeren van een functie binnen de staten! Treed af Rojer!

  3. De reacties van Menki Moe Rojer op de reacties op zijn post zijn van een schrijnend laag niveau, een parlementarier onwaardig. ‘Zaadloze pieletrekker’ is er een van.

    Ook komisch hoe mevrouw Rojer (wat zie zij in deze aartsluie casinoklant?) zich op FB in deze discussie mengt, wat een viswijf.

    De mondi druipt van beiden af.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -