Curacao.nu | Martina pas in mei weer op Economische Zaken

Met beschikking en OM sepotbrief | Persbureau Curacao

De reden waarom is niet duidelijk | Persbureau Curacao

Willemstad – Giselle Mc William blijft nog even minister van Economische Ontwikkeling. Dat is in overleg met de gouverneur besloten.

De reden waarom is niet duidelijk.

Het gaat niet om afstel, Martina neemt nu op 22 mei het stokje over van zijn opvolger. Hij deed tijdelijk een stapje opzij omdat Justitie een strafrechtelijk onderzoek naar hem was gestart vanwege een mogelijke integriteitskwestie.

Maar het OM heeft de zaak uiteindelijk geseponeerd.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC

2019 05 23 – Openbara Ministerie Steven Martina Belangenverstrengeling Fatum Roger Bos Sepot by Black Lion on Scribd

2019 10 22 – BESCHIKKING Kd… by Black Lion on Scribd

2019 10 22 – BESCHIKKING KdNT (15 Sv) Inzake Strafvervolging Steven Martina by Black Lion on Scribd

4 Reacties op “Curacao.nu | Martina pas in mei weer op Economische Zaken

  1. Minister Giselle Mac William blijft nog even op de post van Reina di Karnaval zitten, want daar lijkt deze post en regering nog het meest op.

  2. Fred Schiedam

    De reden niet bekend maken strookt niet met transparantie van bestuur. Mooie klus voor een journalist om er in te duiken: welk lijk is uit de kast komen vallen??

  3. Wat een poppenkast .
    Pero ja , nos mes por .

  4. De corrupte Curacaose politiek/regering is doortrokken van misleiding, bedrog, manipulatie, omkoping en fraude. Het buitensporige verlangen naar macht of status. Nog een domoor die “nog eventjes” minister van Economische Ontwikkeling blijft. Dat is “in overleg” met de gouverneur besloten. En de reden waarom………………………………………. is niet duidelijk. Wat een troep zeg, waardeloze schaamteloze politici die trachten hun tekortkomingen te verbergen, onflatteuze details te verhullen of gewoon een goede indruk te willen maken. Politici met een verontreinigde immorele losbandige levenswijze in plaats van een voorbeeldig patroon aan de dag te leggen. Politici met een aards, dierlijk, demonische gedachte en bedoelingen die het arme volk onderdrukken en leegzuigen, politici met een ongeoefende geweten. Niemand had ooit gedacht dat Corsow zóóó laag kon zakken ter wille van zulke satanische politici. Corsow heeft een regering met slechte gedachten en bedoelingen. Geen enkel afgestuurde in het buitenland wil en zal naar hun geliefde eiland Curacao terugkeren. In de toekomst zal het zeker NIET rooskleurig uitzien voor Curacao. Feiten liggen al op tafel. Ons eiland zal binnenkort zo’n dramatische tijd tegemoet gaan die ze nooit eerder had gekend. En juist daarom wil Nederland Curacao geen geld geven of zelfs lenen, want de zekerheid en de standvastigheid van ons eiland is onzeker, het is wankelend…………………………………….het is tanend……het is aan het slinken………. en het staat op het punt om voor altijd in te storten…………Redde wie zich redden kan mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *