Curacao.nu | Knops: desnoods spoedwetgeving maken

Persbureau Curacao

De bewindsman schrijft dit naar aanleiding van het antwoord van Curaçao en Sint-Maarten om toch akkoord te gaan met de financiële steun | Persbureau Curacao

Den Haag – Staatssecretaris Knops is het eens met de eilanden dat de Nederlandse voorwaarden niet tegen de wet in mogen gaan. Mocht dat zo zijn, dan kan er altijd spoedwetgeving worden gemaakt.

De bewindsman schrijft dit naar aanleiding van het antwoord van Curaçao en Sint-Maarten om toch akkoord te gaan met de financiële steun. Die bedraagt in totaal 204 miljoen gulden. 141 miljoen wordt direct uitgekeerd, de rest is voor de loonsubsidie aan bedrijven.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Knops: desnoods spoedwetgeving maken

 1. Hissy fit van onbekwame zogeheten regeerders op het eiland : “Mi no ta mucha manda, de steun voor de economie is opgelegd, het is machtsmisbruik, het gaat tegen de wet in, het tast autonomia aan … ”

  How about instead van hissy fits te gooien concreet te bewijzen dat de economische steun en long overdue sannering van het corrupt apparaat tegen de wet ingaat ?

  How about admitting that you wouldn’t need economic support if you were a capable gobiernu in the first place ?

  Zogeheten gobiernu : fragile ego’s en eigenbelang inslikken en resultaten behalen die ten goede van het eiland komen met toegereikt pakket voor de Curaçaosche economie en bevolking.

 2. Sintí Klaas

  De beerput gaat open..

 3. Niet zo snel Mama Curasoleña.
  Not soo fast. Je kent je tegenstanders niet, he ?
  Men gaat iets verzinnen om De Windt, Maria Liberia Peters, famia Wiels etc alsnog mee ta laten verdienen.
  Dan komt Choos Romero, Tromp, Eis, etc om de hoek kijken.

  It aint over until its over. Marca mi palabra nan.

 4. Summerlight

  Ik hoop werkelijk dat men nu eens door aanpakt, geen gezeur van dit mag niet, dit kan niet. Er moet nu werkelijk veranderingen komen voor de bevolking groepen die al zo lang in armoede leven , er moet verandering komen en stabiliteit in de gezondheidszorg, en geen operaties uitstellen omdat er weer eens geen geld is voor materialen. Er moet goed onderwijs gegeven worden, en niet ieder jaar opnieuw het nieuws dat er geen boeken en andere materialen zijn. Dus de bezem erdoor op alle vlakken wat ten goede moet komen aan de bevolking

 5. Mama Korsou

  danki dios nos tin Knops. Ku ta wak pa nos. Paso e politikonan aki mes no ta juda nos ku nada.

  Knops. Mama Korsou houdt van jou.

  Mwwwaaaa. Dat is een kus op je wang van Mama Korsou.
  Bo ta mi ju stima, Knops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *