Curacao.nu | Klesch komt niet naar Curaçao

Persbureau Curacao

900 man personeel staat voorlopig op straat, ook bij toeleveringsbedrijven is geen werk meer | Persbureau Curacao

Willemstad – De onderhandelingen met de Zwitserse Klesch Group zijn op niets uitgelopen. Vrijdagavond meldde de eigenaar van de raffinaderij, de RdK, dat de besprekingen over de overname van de raffinaderij zijn stopgezet.

900 man personeel staat voorlopig op straat, ook bij toeleveringsbedrijven is geen werk meer. De Curaçaose regering moet opnieuw op zoek naar een andere partner.

Naast Quandon Zhenrong waren eerder het Amerikaans-Saudische bedrijf Motiva en het Rotterdamse oliebedrijf Count geïnteresseerd.

Bron: Curacao.nu

9 Reacties op “Curacao.nu | Klesch komt niet naar Curaçao

 1. Nieuwe regering volgend jaar, intelligente en betrokken mensen oog voor de samenleving weg met de ouwe garde en op naar Green Town.,

 2. Daan Banaan | 20 juli 2020 om 10:11 |
  Geen verrassing. Zolang de opeenvolgende regeringen zich blind staren op het actief houden van vervuilende raffinage, in plaats van te zoeken naar alternatieven in de ecologische energiesector.
  Er ligt al vele jaren een plan op de plank voor Greentown. Een gemiste kans, maar nog steeds uitvoerbaar.–100% MEE EENS!!!

 3. Brian S | 20 juli 2020 om 06:10 |
  Zet de werknemers in om de Isla helemaal op te ruimen en alles weg halen: 100% mee eens!!!

 4. verbaasd mij niet–had al aan het begin gezegd dat Gary Klesh op Korsow is om —-gary klesh ta na korsow pa cash sen pa su mes y pa crash korsow!!!als de regering op korsow hun werk–onderzoek- naar gary klesh beter hadden gedaan dan hadden ze nooit een deal gemaakt met klesh!!!—zie infos op google etc.. 2- je kunt niet voor de rest van je leven aan een dood paard blijven trekken!!!!en de paard op korsow is al jaren lang dood!!!—ISLA MOET WEG PUNT UIT–EN TIJD VOOR VERANDERINGEN=GREEN TOWN!!!

 5. @Daan, Green Town geeft politici geen geld.. daarom doen ze er niets mee

 6. Maar ja , aan een dood paard kan je niet trekken .
  Op zoek naar een andere partner
  Zal een hele klus worden.
  Was te verwachten

 7. Daan Banaan

  Geen verrassing. Zolang de opeenvolgende regeringen zich blind staren op het actief houden van vervuilende raffinage, in plaats van te zoeken naar alternatieven in de ecologische energiesector.
  Er ligt al vele jaren een plan op de plank voor Greentown. Een gemiste kans, maar nog steeds uitvoerbaar.

 8. Zet de werknemers in om de Isla helemaal op te ruimen en alles weg halen

 9. Nu we toch in een ongekende crisis zitten kan dit er nog wel bij, het valt in het niet ook bij de rest van de crisis en zijn we eindelijk van de raffinaderij af die de laatste jaren niet meer was dan een mogelijkheid voor Grote Graaiers om hun zakken te vullen.

  Van Pik Pisas via Wacko Werner Wiels tot Maria Liberia Peeters.

  En vooral niet te vergeten de schreeuwende tuinkabouter Terror Cova, die zich iedere maand liet feteren op luxe snoepreizen naar Caracas en China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *