Curacao.nu | Inspectie sluit restaurant in Buena Vista

Persbureau Curacao

De keuken was buitengewoon smerig | Extra

Willemstad – De Inspectie was gisteren bij een restaurant in Buena Vista op zoek naar een illegale fruitautomaat, maar ontdekte al snel dat het er vies en smerig was.

Etenswaren lagen in open bakjes buiten de koeling en in de koeling lag bedorven kip en garnaal. Los zonder verpakking. De keuken was buitengewoon smerig.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Inspectie sluit restaurant in Buena Vista

  1. Een restaurant keuken is altijd smerig, als de keuken aan het zicht onttrokken is. Heb meegemaakt dat een restaurant eigenaar zijn zaak renoveerde. Nieuwe inventaris, bar, maar in de keuken bleef de oude apparatuur staan. Zijn excuus was: te duur en de klanten zien het toch niet. Gaat om de buitenzijde.
    Bij een horeca zaak geldt: Van boven pronk en van onderen stront.

  2. Blijkbaar kan de YDK wat hebben want er zijn weinig klachten over voedselvergiftiging. Het is niet te rijmen met de aktie van de Chinese gemeenschap om mondkapjes gratis rond te delen terwijl ze geen oproep aan hun achterbaan doen om hygiene maatregelen in acht te nemen.

    Laten we niet vergeten dat het Corona virus op onhygienische vleesmarkten in China is ontstaan. De vraag is, hoe bont moet een restaurant het maken, om zijn vergunning kwijt te raken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *