Curacao.nu | Geld loterijkoning uit Amerika komt vrij

Persbureau Curacao

Robbie dos Santos bij zijn arrestatie in de Maximuszaak | Antilliaans Dagblad

Willemstad – De ruim 70 miljoen gulden crimineel geld van Robbie dos Santos komt in december vrij. Dat zegt minister Quincy Girigorie.

Het gaat om geld waarop in Amerika beslag is gelegd vanwege de witwas en belastingontduikingszaak tegen de loterijkoning van Curaçao.

Het geld wordt verdeeld tussen Amerika en Curaçao. Een deel is voor de Belastingdienst, de rest voor criminaliteitsfonds.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Geld loterijkoning uit Amerika komt vrij

 1. Tico Martina

  @ Tuna, dat “arme deel van de bevolking” is er zelf bij. Hun zijn eigenwijs, koppig en betweterig op dat vlak. Ook als je hun met feiten aantoont dat een loterij een kansspel is waar “The house always wins”, dan gaan hun gewoon door. Robbie voorziet in een behoefte of verslaving. Doet hij het niet dan doet Bobbie het wel. Trouwens ik ben benieuwd hoe het geld precies verdeeld wordt (ratio) en hoe te controleren is dat dat geld idd. in de calamiteiten pot cq belastingdienst pot gaat. Want de Gobierno di Korsou heeft kleverige handjes en er blijft wel eens wat aan de vingers hangen bij het in de spaarpot stoppen.

 2. Héééy Kadè Wilsoe? Ben jij er ook bij jongen? Foei Kadè. Geen geld onder tafel nemen hè! Pas op. Schaam je je niet? Canisius Collge, Radulphus College, minister van Justitie, bla bla bla. Hoe ver kan iemand zakken.

 3. Het geld wordt verdeeld tussen Amerika en Curaçao. Een deel is voor de Belastingdienst, de rest voor criminaliteitsfonds. Hallóóóó, en Roberto? Krijgt deze arme kerel niets? Totaal niets? Als ik het goed begrijp, wordt onze Robbie hélémaal kaal geplukt, uitgekleed, en staat hij in December slechts in zijn onderbroek op straat.

 4. @Tuna
  En dan hebben wij het nog niet gehad over zijn broer. Het licht en de voorbeeldige volksvertegenwoordiger Amparo dos Santos. Die echter nooit in de staten verschijnt, maar wel maandelijks een flink salaris vangt en die over een enorme woordenschat beschikt, namelijk uitsluitend het woord “ladron” weet uit te spreken tegen alles en iedereen. Ladron zegt hij overigens niet over zijn broers hoor en zeker niet over zichzelf. Gelukkig weten we beter.

 5. Tio Robbie, die dik verdiend aan vooral het arme deel van de bevolking door ze een illusie te verkopen. Tio Robbie die op handen gedragen wordt door degenen die hij ook indirect aan het besodemieteren is door onder ander Curaçao een hoop aan belastinggeld niet te betalen. Tio Robbie die alweer zonder blikken of blozen miljoenen moet betalen die hij door iedereen te hoderen heeft “gekregen” . Dit soort praktijken draagt bij aan armoede, langzaam kruipend maar daarom niet minder aanwezig.
  Jammer Wilsoe dat het jou als Min van justitie niet lukte om die centen vrij te krijgen, weet je nog? Het geeft aan waar en hoe diep de rottigheid zit op dit eiland. Men legt er zelf een politicus voor om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *