Curacao.nu | Geen twee meter op playa Piskadó

Persbureau Curacao

De twee meter afstand, die als instructie door de overheid is gegeven op publieke plaatsen, wordt volgens Sea Turtle Conservation niet gerespecteerd.

Sea Turtle Conservation Curaçao roept de regering op om playa Piskadó te sluiten zolang er een Corona-crisis is op het eiland.

De twee meter afstand, die als instructie door de overheid is gegeven op publieke plaatsen, wordt volgens Ard Vreugdenhil, de Field Coordination manager van Sea Turtle Conservation niet gerespecteerd.

Vreugdenhil begrijpt dat er voor de nog overgebleven toeristen op het eiland niet veel meer overblijft nu alles sluit, maar ziet dat iedereen hier de dupe van wordt. Schildpadden, vissers en toeristen.

Vreugdenhil begrijpt dat er voor de nog overgebleven toeristen op het eiland niet veel meer overblijft nu alles sluit, maar ziet dat iedereen hier de dupe van wordt. Schildpadden, vissers en toeristen.

De overheid heeft in een reactie gezegd naar alle plekken op het eiland te kijken waar mensen ondanks de instructie toch bij elkaar komen en elkaar kunnen besmetten.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Geen twee meter op playa Piskadó

 1. Weet je wat zonlicht doet met virussen….

  Nou ze gaan, ik wilde zeggen dood maar eigenlijk leven ze niet eens.
  Ze worden ineffecteif gemaakt. De moluculaires hechtingen worden gesloopt. Ze vallen dus zeg maar uit elkaar. als lego blokjes.
  UV licht de beste antivirus die er is.
  En…. free on Curacao
  Lets meet on the beech and kill some corona.

  Maar ja. eh, het is er niet. Want het is er niet …
  Nada niks.
  1 persoon dat is de statistiek van Curacao
  Hoe 1 buitenlandse toerist het mooiste eilandje in de caraibbean kan vernietigen.

 2. Wij waren vanmiddag bij de schildpadden maar de mensen waren op 2 handen te tellen..

 3. Men noemt de beach playa Piskado, de juiste benoeming is Playa Grandi.
  Wat betreft de Corona, in Nederland gaan ze ook zo mee om.
  Tot het dichterbij komt.
  Als ik hoor hoe mijn collega’s zich nu uiten, vorige week was het 180 graden anders. Alles was flauwekul.
  Mensen willen de grens over naar Belgie terwijl ze vragen om het niet te doen.

 4. Joep Meloen

  @ Ericlapas,

  Spijt me, maar er is totaal geen handhaving. Ik zie zeer veel bedrijven, welke open zijn, maar gewoon gesloten hadden moeten zijn volgens de voorschriften.
  Ik zie nog altijd zeer veel mensen, dicht bij elkaar, bij de sneks. Met name rond eind van de middag, wanneer iedereen op weg naar huis gaat, is het gewoon druk bij de snek.

  Discriminatie ?
  Niet echt, men handhaaft in het geheel niet.

 5. Het zoveelste bewijs dat hier op Curaçao de politie discrimineert, ze vallen bezoekers van snecks wel lastig maar hier nemen ze geen maatregelen.

  De minister van justitie heeft zich sinds deze crisis niet meer laten zien ook Lesley Fer onze zogenaamde rampen expert is gaan schuilen.

  Onze minister van gezondheidszorg is ook nergens te bekennen die is waarschijnlijk bezig aan het uitzoeken, hoe Betrian, Alvin Daal of haar man aan deze crisis kan verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *