32 C
Willemstad
• donderdag 20 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Curacao.nu | Forensisch onderzoek bij Girobank, Ennia en Centrale Bank

HomeMediaCuracao.nu | Forensisch onderzoek bij Girobank, Ennia en Centrale Bank

Persbureau Curacao

Premier Ruggenaath wil antwoord op de vraag wie er verantwoordelijk en mogelijk zelfs schuldig is voor de problemen bij de organisaties | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Er moet een onafhankelijk forensisch onderzoek komen bij de Girobank, Ennia en Centrale Bank. Dat wil premier Eugene Rhuggenaath.

Hij wil volgens het Antilliaans Dagblad antwoord op de vraag wie er verantwoordelijk en mogelijk zelfs schuldig is voor de problemen bij de organisaties.

Bron: Curacao.nu

12 reacties

 1. Stephen Capella en zijn moeder, beiden de Grootste Giro Graaiers, zijn dolblij met de Corona crisis.

  Ze komen minder mensen op straat tegen waar ze zich dood voor moeten schamen, en de focus is even weg van Giro naar Corona.

 2. Nou rhuggenaath is hier nog opvolging aan gegeven? Of een van je vele beloftes die je niet nakomt?
  Ennia sinds 2017 geen jaarrekening maar niemand die het wat uitmaakt

 3. Men wil het over nog maar over één onderwerp hebben:
  Niet de door de rekenkamer afgekeurde jaarrekening.
  Niet de overschreden begroting.
  Niet de flagrante vriendjes politiek tussen de semi overheids NV CEO en de accountant.
  Niet het zwaar vervuilde eiland
  Niet de zware vergiftigde afvalwaterlozing.
  Niet de Giro
  Niet de Ennia
  Niet het lekverlies bij aqualectra

  Alleen maar Corona

 4. Is hier nog opvolging aan gegeven? Of is dit weer een van de plannen van ruggenaat waar nooit opvolging aan is gegeven.

 5. Toen Reinald curiel dit bericht las, moest hij hard lachen en haastte zich naar de Rotary happy hour.
  Om daar te kijken of er nog personen waren die wel zin hadden in een snabbel om hun rekening wat te spekken en een rapport te maken waar de gebroeders Grimm jaloers op konden worden en de schuld vraag beantwoord kan worden met schuldige die dood of afgeserveerd zijn. En ze leefde nog lang en gelukkig

 6. Als de eenvoudige burger de wegenbelasting respectievelijk de aqualectrarekening niet betaald , heeft krijg ze een fikse boete / wordt medogeloos afgesloten.

  Onregel je een complete economie vanwege falend bankbeleid/ toezicht of laat je 30% van de waterproductie in de grond weglopen / of onderwerp je een compleet eiland aan een electrische blackout, wat honderden miljoenen kost loop je respectievelijk met een enkelbande rond of krijg je een gratificatie / mag je aanblijven als directeur.

  Absolute klassejustitie…

 7. Stephen Capella en zijn moeder eindelijk naar Bon Futuro?!

  En mogen de commissarissen Anthony ‘Centje’ Cijntje, Philp ‘Bysides’ Martis en Neetje van der Veen, de zelfbenoemde goeroe corporate governance, ook mee?

  Ongelooflijk dat Neetje van der Veen nog in de Rekenkamer zit, want dat hij niet kan rekenen heeft hij bij Girobank wel bewezen.

 8. Premier Eugene wil weten wie er verantwoordelijk en mogelijk zelfs schuldig is voor de problemen bij de organisaties.

  What about de personen die aangesteld werden en royaal betaald/ vergoed zijn om de boel daar te besturen, in het gareel te houden en controleren?

  Directie, RvC, huis Accountants en Toezichthouders van de Giro, Ennia en CBCS.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties