Curacao.nu | Ezels veroorzaken problemen in het verkeer

Persbureau Curacao

Ochtendkrant Èxtra meldt dat de ezel in Buena Vista de klap met een auto niet overleefde. In Heintje Kool wel, maar daar raakte de auto zwaar beschadigd | Extra

Willemstad – Steeds vaker veroorzaken ezels problemen in het verkeer. Echte ezels dan, want afgelopen week ging het twee keer mis. Eerst in Buena Vista, daarna in Heintje Kool.

Ochtendkrant Èxtra meldt dat de ezel in Buena Vista de klap met een auto niet overleefde. In Heintje Kool wel, maar daar raakte de auto zwaar beschadigd.

De vermoedelijke eigenaren van de ezels ontkenden tegenover de politie dat de dieren van hun waren. Ze zouden ze alleen maar verkopen in opdracht van.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Ezels veroorzaken problemen in het verkeer

 1. Tico Martina

  Nou nou Knipselkrant, dat is wel een heel directe verwijzing naar de gemiddde auto bestuurder toe. Oh wacht we hebben het over echte ezels. Ja die kunnen af en toe wel problemen veroorzaken. Trouwens als die sukkels normaal zouden reizen dan kwamen ze niet in botsing met die dieren, maar nee hoor gas geven en niet opletten in het verkeer lijkt de algemene kwalificatie te zijn op Curacao om in het verkeer deel te nemen.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Bram
  Eh… Ik zou het vandaag helemaal niet over je “foute luiers aan arme Afrikaanse kindertjes tegen een stevige prijs verkopen” hebben .
  Ik zou het vandaag over je belastingfraude, en je schimmig bouwverleden gehad hebben. Ja Bram, je bent een veelzijdige oplichter.
  Maar ja, JIJ begon er zelf over Bram…….

 3. ezels op 4 wielen veroorzaken iedere dag problemen in het verkeer op Curacao.

 4. De titel beschrijft heet goed de verkeersituatie op curacao.

 5. Abraham Mossel

  Drekkie voeld zich zeker aangesproken, zal je effe voor zijn Drekkie, met die verkoop van luiers was ik geen Ezel,, wat ezels betreft op de weg zie ik er duizenden per dag zonder rijbewijs denk ik dan

 6. Nou niet alleen ezels

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Ik zal maar geen namen noemen….. Whuahauahauahahahauahauahaaaaaa..
  Vort! Naar huis…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *