Curacao.nu | Extrá journaal met interview Staatsecretaris Knops

Persbureau Curacao

Willemstad – De Extrá heeft een interview met staatssecretaris Raymond Knops gehouden over zijn bezoek van de afgelopen dagen aan Curaçao.

Bekijk het hele interview hier

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Extrá journaal met interview Staatsecretaris Knops

  1. @ericaplas, is gewoon minderwaardigheidscomplex

  2. @ericlapas. Het is echt en gespeeld. Echt omdat Nederland toezicht wil op de portemonnee. Gespeeld, omdat men meer geld wil dan aangeboden is. Zodra het geld er is, gaat men de boel saboteren. Liegen en edriegen zit I gebeiteld in de genen.

  3. Ik heb nog nooit zulke onprofessionele journalistiek gezien als tijdens het interview met Knops…goedkope Riooljournalistiek, gericht op de man, niet op de bal. We zitten echt een baggerniveau wat professionaliteit, goede smaak en fatsoen betreft net als veel andere zaken op dit eiland, eerst op Telecuraçao en daarna tv 13.

    Na het debacle met Jandino met de voetbalgala, Gario met de zwarte Pietdiscussie is het wederom gelukt om een zwaar tenenrommende en schaamteoproepende presentatie in de vorm van een interview te orkestreren

  4. Het was tijdens de persconferentie te zien hoe waardeloos Direct TV weer is, Nicole Trinidad had het met Knops over dat hji een show opvoerde door naar BC Santa Rosa waar voedsel werd uitgedeeld te gaan.

    Dezelfde Nicole Trinidad preeste Lucille Wout de gouverneur toen zij met de camera erbij een voedsel pakket in elkaar zette. Nicole Trinidad heeft geen journalistieke opleiding en zelf vind ik een gebrek aan respect om zomaar iemand op pad te sturen met een microfoon.

    Het blijft toch apart voor een land dat zoveel te danken heeft aan de Nederlanders dat ze tegen dat land blijven ageren. Vraag me af of de haat tegen Nederland en Nederlanders echt of gespeeld is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *