Curacao.nu | Curaçao is akkoord met Nederlandse Coronasteun lange termijn

Persbureau Curacao

De Staten moet zich nu gaan uitspreken over het akkoord | Persbureau Curacao

Aan de opzet en uitvoering van de plannen van Den Haag is niets veranderd. De entiteit wordt na zes jaar opgeheven en tussentijds, na drie jaar geëvalueerd.

Aan de opzet en uitvoering van de plannen van Den Haag is niets veranderd. De entiteit wordt na zes jaar opgeheven en tussentijds, na drie jaar geëvalueerd.

De Staten moet zich nu gaan uitspreken over het akkoord.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Curaçao is akkoord met Nederlandse Coronasteun lange termijn

 1. Ik krijg inderdaad de indruk dat er niets veranderd is aan de CHE. Een doekje voor het bloeden is de naamswijziging en nog een paar futiliteiten.
  Robert, de overeengekomen bezuinigingen kunnen nog wel eens veel stof doen opwaaien. Niet zozeer hier in het parlement ( ze geloven het wel) maar wel in de 2e kamer in Nederland.
  Tot nu toe is daar niets concreets van terecht gekomen en hebben de ministers zelfs hun salaris verhoogd met 25%. Een groot aantal leden van de 2e Kamer in Nederland pikt dit niet.
  Als Rhuggenaath hier geen grote stappen zet en/of Knops geen sluitend verhaal heeft is het leuk dat de regeringen eruit zijn maar gaat de overeenkomst wel in de versnipperaar.

 2. Mooi DAT er een accoord is. Nu maar hopen dat het echt en goed gaat werken, Inclusief het verlagen van de exorbitante salarissen van de bobo’s op het pluche (bij BTP, SVB, CBCS, RdK enz.), het verkleinen, verjongen en verbeteren van het ambtenarenapparaat en het investeren in onderwijs en economie. Het kan niet snel genoeg gaan.

 3. “Aan de opzet en uitvoering van de plannen van Den Haag is niets veranderd. De entiteit wordt na zes jaar opgeheven en tussentijds, na drie jaar geëvalueerd.”

  Gobierno & Sons B.V. zijn akkoord gegaan met het CHE akkoord. Dat is een zeer goede zaak. Het is uiteindelijk in het belang van het eiland en haar toekomst.

  Maar … ben nog sceptisch, zoals gerrit dat ook aangeeft : “Of er weel of niets is verandert aan de voorwaarden kunnen we zolang we de stukken niet hebben geen oordeel vormen lijkt me”

 4. Of er weel of niets is verandert aan de voorwaarden kunnen we zolang we de stukken niet hebben geen oordeel vormen lijkt me.
  Wat me wel mateloos ergert is dat voor deze figuren de 2 meter afstand houden te veel gevraagd is. Kunnen ze dan met niets het goede voorbeeld geven ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *