28 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 06:28

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | ‘Coranavirus op Curaçao is fakenews’

Persbureau Curacao

Bronnen die deze geruchten verspreiden op sociale media geven niet thuis als er naar gevraagd wordt | Persbureau Curacao

Willemstad – Berichten dat er ook een patiënt op Curaçao is die besmet is met het Corona virus zijn fake. Dat zegt minister van Volksgezondheid Suzy Römer.

De besmette patiënt zou een Chinese dame van 48 jaar oud zijn.

- Advertentie -

Bronnen die deze geruchten verspreiden op sociale media geven niet thuis als er naar gevraagd wordt.

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. @ Wim

  Hij is inderdaad niet verantwoordelijk voor het feit dat we een behoorlijke klap kunnen gaan krijgen, maar een goed leider begint zich daar nu al op voor te bereiden.
  Het is niet de vraag of Corona hier gaat komen, het is de vraag ‘wanneer gaat het hier komen’ en wat kunnen we doen om de impact zo klein mogelijk te laten zijn.
  Ik vrees echter dat hij weer achter de feiten aan gaat lopen en hoe dat afloopt hebben we oa met de ISLA gezien, dan wordt het paniekvoetbal.
  Zoveel zaken waar men nu al voor aan de bel moet gaan trekken en in overleg met Nederland moet gaan treden. Wanneer hier het gehele, of een groot deel van het toerisme instort, dan heeft het eiland een mega-probleem en dat kunnen we niet alleen oplossen. De overheid behoorlijk wat minder inkomsten, veel werklozen erbij, toeleveraciers die niet meer worden betaald, faillissementen, een overbelast ziekenhuis, problemen bij de bevoorrading en ga zo maar door. Nu is de tijd om aan een plan te gaan werken, zodat je straks, mocht het probleem zich voor gaan doen, niet met je broek naar beneden wordt gevangen.
  Nu is het moment om een inventarisatie te maken van de hoeveelheid geld, die nodig zal zijn om dit eiland draaien te houden. Bij St Maarten was het een orkaan, op de andere eilanden wordt dit nu ‘orkaan Corona’. Het gaat erom te overleven totdat het vaccin in voldoende mate beschikbaar is, zodat de toeristen weer durven te reizen. Nu doen ze dat nog, maar hoelang dat nog door zal gaan is de vraag.

  Die mondkapjes van Constancia zouden nu wel goed van pas komen, maar helaas zijn die nooit geleverd.

 2. Zie als mp daar maar eens tegen op te boksen: pdvsa , cmc , asielzoekers venezuela , brand belasting, giro ,centrale bank , criminaliteit, criminelen van mfk ,kdnt ,ps .

 3. Joep, Ruggenaath is een grote teleurstelling gebleken maar het is idioot om hem verantwoordelijk te houden voor de mogelijk ernstige gevolgen van het Corona virus.

  Tegen dat soort rampen kan niemand wat doen.

  Je hebt ook van die mafkezen die de regering verantwoordelijk houden voor de criminaliteit, maar tegen zich als konijnen voortplantende criminelen in Muizenberg, Koraal Specht, Buena Vista en Seru Fortuna / Papaya kan niemand opboksen.

 4. Er schijnt pas ergens eind april een mogelijkheid te zijn een vaccin op de markt te brengen. Eerder gaat niet lukken, maar voor die tijd zal dit virus het internationale transport en de gehele cruisesector hebben lamgelegd.
  Gisteren zijn twee passagiers, aan boord van een cruiseschip nabij Rome, opgenomen met verschijnselen van Corona. Het hele cruiseschip, met maar liefst 7000 man aan boord, is nu in quarantaine.
  Echter, dit echtpaar is met veel meer mensen in aanraking gekomen, maar die zijn nog niet gevonden. Dan praat je over vele mensen op de vliegvelden waar ze zijn geweest, in het vliegtuig, de havens die ze hebben aangedaan etc etc.

  Kwestie van tijd voordat de hele boel op een hoop stort en als dat gebeurt dan stort de economie hier ook compleet in. Ben benieuwd hoe Ruggenaath dat dan weer gaat uitleggen.

 5. @ Bert, je vergeet echt de hoofd dragers van het virus op curacrim , waaronder Pik Pisas, Gerrit de Raaf, Costancia, Amparo v d Dijs exctra exctra

 6. Elke keer weer als een epidemie ergens in de wereld uitbreekt moeten ministers en epidemiologen hier een toneelstuk opvoeren. Ebola, Sars, de bof allemaal ver van ons vandaan.

  Wanneer gaat de minister zich zorgen maken over de werkelijke epidemie van HIV besmette jongeren hier.

 7. Deze reactie van Bert is verwijderd wegens strijd met een nieuwe regel.
  De drieduizendtweehonderelfde keer hetzelfde “grapje” komt eenieder hier de keel uit.

  Althans mij.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -