Curacao.nu | CHATA start een Restaurant en Beach Club Task Force

Persbureau Curacao

Restaurant en Beach Club Task Force

Willemstad – CHATA is gestart met een stuurgroep voor de restaurants en beachclubs op Curaçao. Het doel is om duurzaamheid te promoten binnen deze sector. CHATA heeft bewezen dat dit soort taskforses werken in andere sectoren en is blij met deze toevoeging.

Beide partijen hopen dat er met deze stap een betere samenwerking zal worden ontwikkeld tussen de horeca en CHATA.

CHATA zal, samen met zijn taskforces, gezamenlijk blijven werken aan het creëren van een betere bestemmingservaring voor toeristen en voor de lokale bevolking.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | CHATA start een Restaurant en Beach Club Task Force

 1. Haha, betere bestemmingservaring voor toeristen en lokale bevolking.
  Is de ChATA een ‘overheidsentiteit’? Wordt deze org uit belastingen gefinancierd, zo ja dan vind ik dat zij zich met zinniger zaken bezig moeten houden. Vooral nu de horeca op z’n g… ligt.

 2. Van Miles Mercera zeggen ze hier op Curacao, “e ta gusta ta den sanka di Macamba”. Nou weten we dat Mercera een homo is, dus vraag ik me af of het nou figuurlijk of letterlijk bedoeld is.

 3. Een Restaurant en Beach Club Task Force, hoe moeten wij dit zin is dit net zoals burgers hier eerste en tweede rangs burgers?

  Blijkbaar wordt in de restaurant branche behoorlijk gediscrimineerd want het vuile vieze Chinese restaurant laten ze links liggen terwijl die juist een les in hygiene kunnen gebruiken.

 4. Curacao revisited

  Heeft Miles mercera borsten?!

 5. Abraham Mossel

  De opvreters en zuipers club CHATA laat ook weer eens wat van zich horen zodat wij moeten geloven dat ze niet de hele dag aan het slapen zijn de LUIAARDS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *