Curacao.nu | Camelia officieel weg bij Raad voor de Rechtshandhaving

Persbureau Curacao

Camelia was in juni vorig jaar al stilletjes vertrokken nadat in de media een artikel verscheen over omstreden declaraties van zijn advocatenkantoor bij vijf ministeries.

Willemstad – Glenn Camelia is officieel geen voorzitter meer van de Raad voor de Rechtshandhaving. Dit heeft het ministerie van Justitie bekendgemaakt.

De advocaat was in juni vorig jaar al stilletjes vertrokken nadat in de media een artikel verscheen over omstreden declaraties van zijn advocatenkantoor bij vijf ministeries.

Zijn termijn van vier jaar loopt nu officieel af, een opvolger is nog niet bekend gemaakt. De Raad publiceert rapporten over de kwaliteit en effectiviteit van organisaties binnen de rechtshandhaving.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Camelia officieel weg bij Raad voor de Rechtshandhaving

 1. Lasterlijk Verslaggeven

  Weer Fake News
  Hoezo stilletjes? Er is wettelijk een maximum termijn voor lidmaatschap van de Raad voor de Rechtshandhaving. Verscheen als verslag in Extra van 13 januari 2020. Het cadeautje is een Chichi en geen nuggets. Zo worden bepaalde mensen op dit eiland zwart gemaakt met fake news.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Clapp Ass:
  Een doosje met nuggets zo te zien… Dat is hij waard. Niets meer!!

 3. De advocaat was in juni vorig jaar al stilletjes vertrokken nadat in de media een artikel verscheen over omstreden declaraties van zijn advocatenkantoor bij vijf ministeries.

  Is dit al terug betaald?

 4. In elk ander beschaafd land zou Camelia vervolgd worden, hier krijgt hij nog een cadeautje mee van de minister van justitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *