28 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties

Curacao.nu | Calmes wil tekst en uitleg drugsscanners

Persbureau Curacao

Wachtruimte bodyscan | Persbureau Curacao

Willemstad – Statenlid Rennox Calmes van de PIN wil opheldering over de drugsscanners op Hato en in de haven.

Hij is weliswaar boos op burgemeester Ahmed Aboutaleb die kritiek had op Curaçao, maar wil wel dat minister Quincy Girigorie van Justitie en Kenneth Gijsbertha van Financiën tekst en uitleg geven.

Bron: Curacao.nu

Artikel delen

11 reacties

 1. Is Calmes niet de parlementarier die het belangrijk vond om een verkeersbeurs bij te wonen indanks dat er al 6 andere parlementariers naar toe zouden gaan, en vervolgens doorvloog naar London?

  En de parlementarier die een aantal vergaderingen van de IPKO niet bijwoonde ondanks dat hij daar wel verwacht werd?

  Maar ook de parlementarier die maandenlang stoïcijns langs de uitpuilende vuilniscontainers op de koredor liep zonder actie te ondernemen of zijn minister van milieu te verwittigen dat het een grote vuilnisbelt is op de koredor?

  Is het deze parlementarier tijdens zijn vele dienstreizen nooit opgevallen dat de scanners niet operationeel waren?

 2. Een parlementarier is boos op de kritiek van Aboutaleb.
  Boos worden is de argumentatie taktiek die een 3 jarige kleuter toepast.

 3. Stuur hem de handleiding en een gereedschap box en een multimeter.
  En hij mag dan zelf mensen eruit pikken om op te oefenen.
  Kijken wat er dan gebeurt.

 4. Waarom horen we niets van cooper, pisas en consorten betreffende de scanners in de haven en Hato. Zijn ze bang dat de inhoud van hun portemonnee minder waard wordt?

 5. Hoe komt het toch dat de staten van Curaçao wordt gerund door een stel lieden die door een chronisch gebrek aan intellectueel gewicht en inzicht boven zijn komen drijven?

 6. Wat een onbenul zeg die Calmes. Eerst veroordeeld hij de boodschapper Aboutaleb en nu herinnert hij zich ineens dat er nog 2 inactieve scanners staan. Wat een nivo toch binnen deze Staten!!

 7. “Hij is weliswaar boos op burgemeester Ahmed Aboutaleb die kritiek had op Curaçao”
  dus omdat iemand kritiek heeft op Curacao zijn wij boos?!

 8. Ik wist niet dat er in Curacrim ook een winterslaap van twee jaar bestond, maar ik had het mis, kijk maar naar statenlid Salem, hij is gisteren wakker geworden, en gaat over twee maanden weer voor twee jaar in winterslaap. slaap zacht Salem zou ik zegen.

 9. Ik kan niet anders van maken dat sommige politici behoorlijk wat minachting heeft voor de Curaçaose bevolking. Eén ding is zeker de neger moet een erg lage dunk van zichzelf hebben om te vinden dat iemand van het niveau Calmes hen in het parlement mag vertegenwoordigen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...