Curacao.nu | Bicentini: FFK moet op de blaren zitten

Persbureau Curacao

Plaatsvervanger Guus Hiddink heeft intussen laten weten dat hij pas komt als de zaken met zijn voorganger keurig zijn geregeld. | Persbureau Curacao

Remko Bicentini zegt dat als de FKK niet op zijn ontslagbesluit terugkomt, de voetbalbond op de blaren moet zitten.

Het contract moet dan netjes afbetaald worden. De succesvolle coach van het Curaçaose voetbalelftal las het nieuws van zijn ontslag eind augustus op teletekst.

Daar stond de komst van Guus Hiddink als nieuwe bondscoach aangekondigd. Die heeft intussen laten weten dat hij pas komt als de zaken met zijn voorganger keurig zijn geregeld.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Bicentini: FFK moet op de blaren zitten

  1. Het lijkt alsof Remko Bicentini zijn eigen glazen aan het ingooien is, de man krijgt op deze manier de reputatie een lastpak te zijn en daar is geen enkele voetbalclub of land in geinteresseerd.

    Bicentini heeft met een matig elftal, wat successen geboekt dus het is een kwestie zijn zaakwaarnemer aan het werk te zetten..

    Vraag me af of er zoiets als een trainingsvakbond bestaat want het is toch onbegrijpelijk dat die stil blijven terwijl trainers boven de 70 die multi miljonair zijn zonodig bezig willen zijn terwijl jonge trainers werkeloos thuis zitten.

  2. De arrogante bonds bobo’s zullen er geen snoepreis minder om maken.

    Het zijn de jeugdspelers die voor hun falen moeten opdraaien.

    Zoals de rekeninghouders van Girobank, in plaats van Stephen Capella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *