Curacao.nu | Bestuur voetbalbond nam unaniem beslissing

Persbureau Curacao

De bond is overtuigd van de keus voor Hiddink door zijn ruime ervaring.

Willemstad – Het had niet zo mogen gaan, de wisseling van de wacht qua bondscoach.

Maar de beslissing om Bicentini te vervangen door Hiddink als bondscoach was unaniem na overleg met het bestuur. Dat zegt de voetbalbond.

Ze bieden hun excuus aan, aan alle fans en betrokkenen. De bond is overtuigd van de keus voor Hiddink door zijn ruime ervaring. De bond denkt dat dit bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het Curacaose elftal.

Remko Bicentini, de oud-bondscoach, werd afgelopen vrijdag compleet overdonderd door het nieuws dat hij zou worden ingewisseld voor Hiddink. Zijn contract liep tot aan het WK van 2022 in Quatar.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Bestuur voetbalbond nam unaniem beslissing

 1. ME Jongbloed

  De FFK stond weer in zijn hemd met Elhage aan het roer. Heerlijk om als voorzitter te beginnen en direct leugens te mogen verspreiden. De wijze waarop Bicentini is behandeld is bij de beesten af. Onfatoenlijk en respectloos. En die excuses klonken zeker niet echt serieus, op aarzelende toon, want een YDK biedt niet graag excuses aan want dat betekent dat ie iets niet goed gedaan heeft. Bicentini kon terugzien op prima resultaten. Er was geen enkele aanleiding hem te ontslaan. Maar figuren als Silliee denken dat ze alles van voetbal weten. Zelf was hij een zeer matige coach met name op taktisch gebied. Altijd vechtvoetbal spelen met het verstand op nul. Hiddink is 73 en heeft zijn beste tijd gehad. Zijn laatste 2 klussen mocht ie niet eens afmaken. Het zal Hiddink niet zoveel uitmaken. Als ie de tweede ronde niet haalt, stapt ie met een goed gevulde portemonnee op de KLM naar NL. De organisatie professionaliseren? Laat me niet lachen.

 2. Tuna, Nos banco Amigu stuurt vaak best wel veel geld naar de voetbal bond.
  Geen probleem dus want ze zullen de hypotheek rente wel verhogen of mensen boetes geven die rood staan

 3. En zo gaat de YDK met elkaar om, als dit een `buitenlander` was geweest die dit had gedaan ten opzichte van een YDK dan was de pleuris uitgebroken. Goed om de lokale onbeschoftheid nog maar eens te zien. Ik heb geen kijk op voetbal, want het interesseert me totaal niet, maar wie betaalt deze trainer ongein?? Is het hier net zoals bij de katholieke kerk door een deel belastinggeld daarvoor te gebruiken?

 4. Abraham Mossel

  Het Curacrimse voetbal elftal wat merendeels bestaat uit eerste en tweede klas amateur voetballers wint inderdaad de laatste tijd veel wedstrijden maar je moet niet kijken van wat voor clubs cq landen, je wilt me toch niet wijs maken dat Haiti en de rest wat genoemd word als voetbal land een bal kan raken, dank je de koek koek dat het elftal van de crim wint, heb je ze wel eens zien voetballen als een spellen de bal heeft is hij te beroerd om hem af te spelen, omdat hij zich in de kijker wil spelen bij een elftal als spakenburg of ijselmeervogels zij zijn al tevreden met een plekje als reserve bij BVV uit Huizen. Het is gewoon weer een politiek spel voor het !!!!!!??? volk, het word weer verkiezings tijd.

 5. Een trainer van 73 in deze corona tijd waarin steeds meer voetballers geinfecteerd raken. Dios spar hende!!!!

 6. De bond is zeker vergeten dat het project om Hiddink te laten coachen en om een nieuwe trainer zonder ervaring die hem later kan opvolgen fallikant mislukte in Nederland? Waardoor Nederland een EK en WK miste.
  Remko verdient meer respect!

 7. Drechi pa bosnan Tur

  This is not done, at least not this way.
  Bosnan a perde un hende ku ta bai wak selekshon semper!! Foei….
  Ga je je ook op deze manier in de staten profileren???? We kunnen dus onze borst nat maken Meneer Elhage.. En die meneer Sillie die zo dom zit te lachen is je adviseur???
  Succes FFK en Bond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *