Curacao.nu |‘Bankrun PSB niet nodig’

Persbureau Curacao

De PSB, nu nog in handen van de overheid, wordt overgenomen door het Algemeen Pensioenfonds Curaçao en gaat APC Bank heten | Persbureau Curacao

Willemstad – De bankrun op de PSB-bank van gisteren is helemaal niet nodig. Dat zegt verantwoordelijk minister, Zita Jesus-Leito.

Een groot aantal rekeninghouders haalden afgelopen week hun geld van de bank, nadat Amparo dos Santos in de Staten had gemeld dat rekeninghouders beter hun spaargeld konden weghalen.

De PSB, nu nog in handen van de overheid, wordt overgenomen door het Algemeen Pensioenfonds Curaçao en gaat APC Bank heten.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu |‘Bankrun PSB niet nodig’

 1. Vanmorgen vroeg het bed uit en reed toevallig rond 7 uur langs de Goisco.
  Stond een dikke rij van meer dan 100 mensen (niet op 1,5 meter afstand) bij het PSB filiaal aldaar.

  M.i. toch een klein bankrunnetje.

 2. Tico Martina

  Ja ja bankrun is helegaar niet nodig zegt Zita domkop. Ondanks al haar diplomas en titels is en blijft het een leeghoofd waar totaal geen inhoud inzit. 1 keer mee om de tafel gezeten en behalve een beetje dom lachen en Willie Wartaal uitslaan kwam er niks zinnigs uit. Mensen haal je geld daar weg! De overheid is iets aan het bekokstoven met de overdracht van aandelen. Voor je het weet heb je op papier een leuk bedragje op de bank, maar kun je er niet bij gelijk de Girobank situatie. Luister naar Amparo, kijk niet wie hij is maar wat hij zegt. Haal alles weg want anders gaat je geld naar het aflossen van de dubieuze lening van Sushi Graaimelia.

 3. Als Zita het zegt dan zou ik u heel snel naar de PSB bank gaan en geld ophalen!

  Zita, Krijgen de Giro rekeninghouders nog hun geld terug?

 4. Curacao revisited

  en weer een topprestatie van onze CBCS toppers! Kan niet wachten dat DNB hier de boel gaat overnemen

 5. John Bash

  In opdracht van dikke deur geld van de bank halen en cash afleveren in zijn lekke loods om inferieure artikelen te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *