Curacao.nu | Avondklok Curaçao nog tot 30 oktober

Persbureau Curacao

De maatregel is genomen door publicatie van een Ministeriele Beschikking. Die is door ontbrekende onderliggende wetgeving niet rechtsgeldig. Er kunnen dus geen boetes worden uitgeschreven | Persbureau Curacao

De avondklok op Curaçao blijft nog eventjes. Die werd op 6 oktober ingesteld om te voorkomen dat mensen uitgaan en elkaar besmetten.

De coronamaatregelen worden op dit moment geëvalueerd en zolang niet anders wordt besloten, blijft de avondklok van kracht tot 30 oktober. Dat betekent voor 23.00 uur ‘s avond binnen zijn.

Geen rechtskracht

De maatregel is genomen door publicatie van een Ministeriele Beschikking. Die is door ontbrekende onderliggende wetgeving niet rechtsgeldig. Er kunnen dus geen boetes worden uitgeschreven.

Eerder zei minister-president Eugene Rhuggenaath dat de avondklok daarom geldt als een advies aan de bevolking. In de communicatie van de overheid wordt daar geen melding van gemaakt.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Avondklok Curaçao nog tot 30 oktober

  1. In de communicatie is daar geen melding over gemaakt.
    Heeft iemand dit mannetje van de extreme salarisverhoging in crisis tijd ooit kunnen betrappen op een correcte communicatie over een onderwerp ??
    Mischien dat 1 januari de eerste dag van een nieuw jaar is.

  2. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *