Curacao.nu | Amigoe opnieuw door het stof

Met vonnis | Persbureau Curacao

Amigoe eigenaar en tot voor kort hoofdredacteur Michael Voges

Willemstad – De Amigoe moet opnieuw door het stof. De middagkrant is door de rechter op de vingers getikt vanwege leugenachtige redactionele commentaren. Vorige maand moest dat ook al in een andere zaak, waar onjuiste feiten werden gepresenteerd.

Dit keer werd korpschef Mauricio Sambo beschuldigd van relationeel geweld. Volgens de rechter heeft Amigoe feiten gepresenteerd die bewezen onjuist zijn. De krant moet binnen drie dagen rectificeren.

Bron: Curacao.nu

Naschrift KKC

Klik hier voor het vonnis

Download hier het complete vonnis

2 Reacties op “Curacao.nu | Amigoe opnieuw door het stof

  1. Is Amigoe nog steeds hetzelfde gebleven? Vroeger was Amigoe heel leugenachtig en vooral partijdig. Op een leugenachtige wijze weten zij de waarheid (betreffende een zaak) regelmatig te verbergen. Eigenschappen die nagevolgd en/of vermeden moeten worden. Partijdig onderscheid maken was hun favoriet. Een soort huichelachtigheid dus. Beurs en Nieuwsberichten en La Prensa waren mijn favorieten. Daarna Nobo en Extra. Maar Amigoe………..NO WAY.

  2. Mauricio Sambo heeft op de radio gereageerd en zoals altijd bij de domme verslaggevers van Radio Direct. Sambo deed alsof de rechter hem onschuldig heeft verklaard terwijl het in feite alleen ging om de aangifte die niet gedaan is.

    Dat Sambo zijn vrouw elke avond bont en blauw slaat, heeft en kon de rechter geen uitsprak over doen.

    Helaas heeft de vrouw van Sambo zelf geen verklaring afgelegd dus zolang ik niet van de vrouw van Sambo hoort is Sambo voor mij een smerige vrouwenmishandelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *